• MBI 50VENDENË GJITHË BOTËN

  MBI 50
  VENDE
  NË GJITHË BOTËN

 • MBI 2000PRODUKTENË PORTOFOLIN TONË

  MBI 2000
  PRODUKTE
  NË PORTOFOLIN TONË

 • 70 VITEEKSPERIENCËDHE TRADITË

  70 VITE
  EKSPERIENCË
  DHE TRADITË

 • PRODHUES UDHËHEQËS PAJISJEVE TË GATIMIT NË EUROPË

  PRODHUES UDHËHEQËS
  PAJISJEVE TË GATIMIT
  NË EUROPË

PAJISJE ELEKTROSHTËPIAKE Amica

Marka Amica i përket Grupit Amica, një prodhues evropian i pajisjeve elektroshtëpiake me cilësi të lartë. Grupi ka 70 vjet eksperiencë në prodhim dhe ndodhet në më shumë se 50 vende. Ne ofrojmë një gamë të gjerë e të ndryshme të pajisjeve të përshtatura për nevojat e miliona konsumatorëve në mbarë botën.

Produktet Amica janë sinonim me një nivel të lartë të sigurisë dhe standardeve të cilësisë, siç konfirmohet nga certifikata të shumta dhe shumë përdorues të kënaqur. Duke iu përgjigjur nevojave të konsumatorëve, ne ofrojmë zgjidhje që e bëjnë më të lehtë dhe më të pëlqyeshme mbajtjen e shtëpisë.

GJITHÇKA FILLON NË KUZHINË

ZBULONI KËNAQËSINË E GATIMIT

Me pajisjet e gatimit Amica, ju gatuani edhe gjellët më të vështira shpejt, lehtë dhe me kënaqësi. Provojini sot, jemi të sigurt se do të bini në dashuri me to!

MARRJA E NJË QASJE TË RE

Pajisjet frigoriferike Amica lehtësojnë ruajtjen e ushqimit, duke mbajtur temperatura konstante dhe të ulëta. Përveç kësaj, në sajë të teknologjisë moderne NoFrost ju mund ta harroni shkrirjen.

GJITHÇKA NË RREGULL

Pjatalarëset dhe lavatriçet Amica janë pajisje ekonomike dhe të lehta për t'u përdorur të cilat e bëjnë larjen e enëve dhe rrobave dukshëm më të shpejtë dhe më të lehtë. Shikoni çfarë tjetër mund të bëjnë për ju!

Amica - DHE JENI NË SHTËPI

Po kërkoni një ide interesante? Keni nevojë për këshilla? Do t'ju ndihmojmë me kënaqësi!

FRYMËZOHUNI MË SHUMË