HEROI I HESHTUR NË KUZHINËN TUAJ

REHATI E GARANTUAR

Përforcues

Përforcues

Aspiratori funksionon në ritëm më të lartë për disa minuta. Kjo mundëson heqjen e të gjitha aromave që dalin nga furra ose pjatalarësja ose ato nga tiganisjet ose vlimi. Kjo e bën kuzhinën një vend më të mirë.

HESHTJE NË PËRDORIM

Nivel zhurme shumë i ulët

Nivel zhurme shumë i ulët

A ëndërroni të keni një aspirator të heshtur në kuzhinë? Tani është e mundur. Shumica e aspiratorëve Amica veprojnë në mënyrë shumë të qetë, madje edhe brenda 49 dB. Kjo ju lejon të relaksoheni në zonën e banimit, madje edhe me aspiratorin të ndezur në kuzhinën tuaj të hapur.

GJITHÇKA KA TË BËJË ME REHATINË

Për të siguruar rehati maksimale, Amica i ka pajisur ka ofruar aspiratoret e saj me veçori që rrisin përvojën tuaj në kuzhinë. Ato zbulojnë aromat, ndizen dhe fiken automatikisht, si dhe rregullojnë fuqinë e nxjerrjes për tu përputhur me intensitetin e erës.

Sensor inteligjent i aromës

Sensor inteligjent i aromës

Vetëm fillojeni gatimin dhe aspiratori juaj ndizet automatikisht, duke përshtatur fuqinë funksionale dhe kohën. Është një mënyrë efikase për nxjerrjen e aromave të padëshiruara nga kuzhina juaj.

Fikja automatike

Fikja automatike

Caktoni kohën e punës që kërkohet për të përgatitur një ushqim të caktuar dhe sapo të jetë vendosur, thjesht mund të largoheni nga kuzhina. Aspiratori fiket automatikisht kur përfundon koha. 

ESTETIKA DHE ELEGANCA

Kur projektojmë aspiratorët Amica, ne sigurojmë funksionalitetin e tyre, por gjithashtu kujdesemi për pamjen elegante të tyre. 

Ndriçim LED

Ndriçim LED

Krijon atmosferë të veçantë në kuzhinë. Ndriçimi LED është zgjidhja më e fundit që shton stil dhe elegancë. Një përfitim tjetër është edhe konsumi më i ulët i rrymës elektrike dhe reduktimi i faturës së rrymës elektrike. 

Ndriçimi halogjen

Ndriçimi halogjen

Aspiratorët Amica kanë ndriçim halogjen për funksionalitet të përmirësuar. Me aftësi për të ndezur dritat pa ndezur aspiratorin, ai bëhet burim drite në kuzhinën tuaj, një që nuk duhet të përdoret ekskluzivisht kur gatuhet.

VARIANTET E ASPIRATORËVE

Amica ofron një gamë të plotë të aspiratorëve - ishullorë, oxhak, teleskopikë dhe universalë. Gjithsecili mund të ketë aspiratorin që i nevojitet.

Aspiratorë ishullorë

Aspiratorë ishullorë

Perfekt për kuzhina në formë ishulli. Këto garantojnë nxjerrje efikase të aromave, duke u bërë një objekt stili në kuzhinë.

Aspiratorë oxhakë

Aspiratorë oxhakë

Për shkak të pamjes së tyre, këto kontribuojnë në atmosferën unike në kuzhinë. Dizajni dhe efikasiteti i jashtëzakonshëm sigurojnë kënaqësinë dhe rehatinë tuaj.

Aspiratorë teleskopikë

Aspiratorë teleskopikë

Një aspirator në kontrabufe që është pothuajse i padukshëm. Kjo e bën një përshtatje të përsosur në çdo kuzhinë.

KURSIMI I RRYMËS ELEKTRIKE

Amica siguron cilësi, efikasitet dhe kursime. Kjo është arsyeja pse aspiratorët tanë minimizojnë konsumin e energjisë dhe ulin faturat e rrymës elektrike. 

Klasifikimi i energjisë

Klasifikimi i energjisë

Aspiratorët Amica kanë klasifikime të larta A, madje edhe A+, të cilat janë miqësore për mjedisin dhe për portofolin tuaj. Performanca e tyre e lartë dhe efikasiteti i energjisë janë të garantuara.

ASPIRATORË

Të qetë në stilin e projektuesit

 • Ndriçim LED

  Sistemi këndgjerë më modern me ndriçim LED rrit vlerën estetike të pajisjes dhe garanton një atmosferë të veçantë në kuzhinë.

 • sensor inteligjent i aromës

  Funksioni i absorbimit të zgjuar lejon që aspiratori të aktivizohet automatikisht; shpejtësia dhe vendosja e kohës në varësi të nevojave aktuale të hapësirës së kuzhinës tënde.

 • Fikja automatike

  Disa aspiratorë kanë mundësinë e fikjes automatike. Aspiratorët me ekran LCD përdorin kohëmatësin për të kontrolluar kohën e ndërprerjes (10 deri 60 minuta, me intervale 10 minutëshe). Në aspiratorët pa ekran, të pajisur me kohëmatës, ndërprerja e vonuar ndodh 15 minuta pas fillimit të funksionimit. Aktivizimi i funksionit tregohet nga pulsimi i ekranit LED ose shifrave në ekran. Rezultati: një veçori e rehatshme që na lejon të shpëtojmë pjesën tjetër të dhomës nga aromat dhe tymi “pa mirëmbajtje”.

 • Kontroll me sensor

  Falë kontrollit të sensorëve, paneli i kontrollit është shumë i lehtë të lexohet dhe përdoret.

 • Ekran LED

  Tregon cilësimin e punës së ventilatorëve. Duke përdorur funksionin e kohëmatësit ju mund të caktoni momentin kur aspiratori fiket automatikisht.

PRODUKTE TË REKOMANDUARA

SHIKONI TE GJITHE ASPIRATORËT