USHQIM I SHIJSHËMPA VONESË

SHIJE E MREKULLUESHME E GARANTUAR

Nxehja e ushqimit në një mikrovalë Amica është e shpejtë dhe e lehtë. Falë veçorive speciale, ushqimet ngrohen në mënyrë të përshtatshme dhe ngjërimi i tyre kënaq çdo shije.

Qarkullimi i ajrit të nxehtë

Qarkullimi i ajrit të nxehtë

Qarkullimi i ajrit të nxehtë në furrat me mikrovalë vepron në të njëjtin parim si në sobat tradicionale. Ky funksion përdor një nxehës unazor dhe një ventilator, i cili siguron që temperatura është e njëjtë në të gjithë furrën me mikrovalë dhe se ushqimet të nxehen në mënyrë të njëtrajtshme.

Kombiskarë

Kombiskarë

Funksioni i kombinuar i nxehjes mundëson përgatitjen e gjellëve duke përdorur skarën dhe mikrovalën. Në varësi të kombinimit të cilësimeve të skarës dhe mikrovalës, ky funksion është i dobishëm për përgatitjen gjellëve me oriz, tavave, patateve të pjekura ose shpezëve. Ajo garanton ngrohje tërësore të ushqimit dhe një lëkurë kërcitëse.

SHKRIRJE ME SIGURI

Krahas nxehjes, shkrirja është funksioni më i zgjedhur për furrat me mikrovalë. Për këtë arsye, Amica ka pajisur produktet e saj me karakteristika që ndihmojnë kujdesin për shëndetin e përdoruesve.

Shkrirja me kohë dhe shkrirja me peshë

Shkrirja me kohë dhe shkrirja me peshë

Shkrirja me kohë minimizon kohën totale për të shkrirë, gjë që parandalon rritjen e baktereve. Shkrirja me peshë mat peshën e produktit dhe zgjedh kushtet optimale të shkrirjes në raport me peshën. Ushqimet ruajnë më shumë shije dhe konsumi i tyre është plotësisht i sigurt.

PËR PËRDORIM TË REHATSHËM

Kohëmatësi elektronik

Kohëmatësi elektronik

Një zgjidhje moderne që garanton caktimin e saktë të modalitetit të punës së furrës dhe kohëzgjatjen e tij. Menyja grafike intuitive e riorganizon programimin e furrës me mikrovalë dhe zgjedhjen e funksionit të duhur. Lehtësia e përdorimit përkthehet në kursim kohe dhe ushqime të përgatitura shpejt.

FURRA ME MIKROVALË

Shpejt dhe shijshëm

 • Kontroll elektronik

  Falë kontrollit me sensorë, paneli i kontrollit është shumë i lehtë të monitorohet dhe përdoret. Me programuesin e sensorit Ts është e lehtë të monitorohet koha e pjekjes dhe caktimi i kohës së fikjes së furrës.

 • Shumë nivele të energjisë

  Cilësimi i energjisë në furrat me mikrovalë varet nga pjatat që duam të përgatisim dhe sa kohë kemi për këtë. Përveç cilësimeve maksimale, të mesme, minimale dhe për mbajtjen e nxehtë, opsion i kohës së shkrirjes është mjaft i dobishëm.

 • Ekran LED

  Ekrani LED e bën tepër të lehtë mbajtjen pastër të panelit të kontrollit. Gjithashtu mund të monitoroni kohën e gatimit.

 • Kombiskarë

  Kombiskara ju lejon të përgatitni pjatën tuaj duke përdorur si skarën edhe mikrovalën. Në varësi të cilësimit të energjisë së skarës dhe mikrovalës, është e dobishme kur përgatitni oriz, tavë, patate të pjekura ose shpezë. Siguron që pjata të nxehet tërësisht dhe të bëhet me kërcë kërcitëse.

 • Qarkullimi i ajrit të nxehtë

  Qarkullimi i ri 3D i ajrit të nxehtë siguron shpërndarje të përmirësuar të nxehtësisë dhe qarkullim konstant të ajrit, që eliminon pikat e nxehta.

 • Sistemi multi-valor

  Një sistem i veçantë i “përhapjes së mikrovalëve” siguron ngrohje të përkryer uniforme të ushqimit, të quajtur edhe valë e shkarkimit hapësinor.

 • Fillim i shpejtë

  Një klikim e ndez furrën me mikrovalë me fuqinë më të lartë për një kohë të shkurtër.

 • Bllokimi për fëmijët

  Ndalon që fëmijët të ndezin pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Bllokimi për fëmijët gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat ndërsa pajisja është në përdorim.

 • Shkrirja me kohë

  Ky është një funksion i veçantë, ideal për shkrirjen e shumë llojeve të ushqimit, si mishi, peshku, buka dhe ëmbëlsira. Menjëherë në dispozicion në majë të gishtave tuaj.

 • Shkrirja sipas peshës

  Në bazë të peshës së një produkti, furra me mikrovalë automatikisht rregullon kohën e nevojshme për të shkrirë ushqimin. Kjo do të thotë që arrihet koha optimale e shkrirjes e cila, nga ana tjetër, parandalon rritjen e baktereve.

 • Pa prekje

  Për shkak të veshjes së veçantë, ky funksion ju lejon të prekni sipërfaqen pa e ndotur atë. Kjo do të thotë se nuk ndotni më gishtat me yndyrë dhe më shumë kohë për të kaluar me familjen sesa me pastrimin që kërkon kohë.

 • 13 programe automatike

  Programet automatike e bëjnë përgatitjen e gjellës më të shpejtë dhe më të rehatshme. Vetëm zgjidhni peshën e duhur ose numrin e racioneve dhe llojin e gjellës dhe furra me mikrovalë automatikisht zgjedh parametrat më të mirë.