Amica

Amica është një markë e njohur europiane e pajisjeve elektro-shtëpiake, e disponueshme në mbi 20 vende dhe zgjedhja e preferuar në tregjet e Evropës Lindore. Gati 70 vjet përvojë në prodhimin e pajisjeve elektro-shtëpiake na ka mundësuar të zhvillojmë një gamë të gjerë dhe të larmishme të pajisjeve të përshtatura në aspektin e dizajnit dhe teknologjisë për nevojat e miliona konsumatorëve.

Pajisjet e ofruara nga Amica ndihmojnë në krijimin e një kuzhine të rehatshme dhe mikpritëse. Zgjidhjet e përdorura në pajisjet tona janë një gur kilometrik historik në revolucionarizimin e çdo kuzhine. Produktet tona duken elegante jo vetëm për shkak të dizajnit unik, por para së gjithash, falë zgjedhjes së materialeve me cilësi të lartë që përdorim dhe vëmendjen tonë ndaj çdo detaji.

Ajo që gjithmonë mbetet më e rëndësishme për ne është mirënjohja dhe besimi i konsumatorëve tanë. Ne i përgjigjemi nevojave të tyre duke kërkuar vazhdimisht zgjidhje të reja, gjithnjë e më të mira për t'i bërë punët familjare më të thjeshta dhe një kënaqësi më të madhe. Gama e pajisjeve që krijojmë kombinon me sukses teknologjinë e përparuar, funksionet unike dhe dizajnin e sofistikuar.

GRUPI AMICA NË NUMRA

 • 1

  3100
  PUNONJËS

 • 2

  NË MË SHUMË SE 50
  SHTETE TË BOTËS

 • 3

  MBI 2000
  PRODUKTE
  NË PORTOFOLIN TONË

 • 4

  16
  ÇMIME TË DIZAJNIT

 • 5

  70 VITE
  EKSPERIENCË
  DHE TRADITË

 • 6

  PRODHUES UDHËHEQËS
  PAJISJEVE TË GATIMIT
  NË EVROPË

MBI 70 VITE

EKSPERIENCË E GRUPIT AMICA

Dituria jonë bazohet në traditë dhe vite përvojë për lehtësimin e punëve shtëpiake dhe bërjen e gatimit një kënaqësi.

1945

Një kompani e industrisë së makinerive elektrike themelohet në Wronki.

1945 - Një kompani e industrisë së makinerive elektrike themelohet në Wronki.

1957

Soba e parë me qymyr-gaz prodhohet në Wronki.

1957 - Soba e parë me qymyr-gaz prodhohet në Wronki.

1992

Fillimi i markës Amica

1992 - Fillimi i markës Amica

1993

Fillimi i prodhimit të syprinave

1993 - Fillimi i prodhimit të syprinave

1994

Privatizimi i kompanisë

1994 - Privatizimi i kompanisë

1997

Debutimi i Amica Wronki SA në bursën e Varshavës

1997 - Debutimi i Amica Wronki SA në bursën e Varshavës

1997

Krijohet marka Amica

1997 - Krijohet marka Amica

1998

Çmimi ekonomik nga presidenti i Polonisë

1998 - Çmimi ekonomik nga presidenti i Polonisë

2001

Blerja e Gram, një marke daneze

2001 - Blerja e Gram, një marke daneze

2004

Themelimi i Amica International

2004 - Themelimi i Amica International

2011

Çmimi Red Dot Design: Përmendje nderimi për furrën Integra Smart

2011 - Çmimi Red Dot Design: Përmendje nderimi për furrën Integra Smart

2012

Çmimi Kombëtar Rus “Produkti i Vitit”

2012 - Çmimi Kombëtar Rus “Produkti i Vitit”

2013

Çmimi Kombëtar Rus “Produkti i Vitit”

2013 - Çmimi Kombëtar Rus “Produkti i Vitit”

2014

Tejkalojmë 1 milion soba të prodhuara në vit

2014 - Tejkalojmë 1 milion soba të prodhuara në vit

2014

Tejkalojmë të ardhurat 2 miliardë PLN

2014 - Tejkalojmë të ardhurat 2 miliardë PLN

2014

Çmimi Red Dot Design: Më e mira e më të mirave për furrën Zen

2014 - Çmimi Red Dot Design: Më e mira e më të mirave për furrën Zen

2015

Blerja e British CDA Group Ltd.

2015 - Blerja e British CDA Group Ltd.

2015

Kapitalizimi i kompanisë tejkalon shifrën 1 miliard PLN

2015 - Kapitalizimi i kompanisë tejkalon shifrën 1 miliard PLN

2015

Çmimi Red Dot Design: Çmimi dizajn i produktit dhe dizajni IF për linjën Amica IN

2015 - Çmimi Red Dot Design: Çmimi dizajn i produktit dhe dizajni IF për linjën Amica IN

2015

Çmimi Kombëtar Rus “Produkti i Vitit”

2015 - Çmimi Kombëtar Rus “Produkti i Vitit”

2015

Ndryshimi i markës Hansa

2015 - Ndryshimi i markës Hansa

2016

Ndryshimi i emrit nga Amica Wronki SA në Amica SA

2016 - Ndryshimi i emrit nga Amica Wronki SA në Amica SA

2017

Hapja e një depoje të madhe, një nga më modernet në Evropë.

2017 - Hapja e një depoje të madhe, një nga më modernet në Evropë.

2019

Amica Group mirëpret një markë tjetër në bord!

2019 - Amica Group mirëpret një markë tjetër në bord!

Mësoni më shumë rreth Grupit Amica: www.amica-group.com

TAKONI MARKAT TONA

MË SHUMË RRETH NESH

Shikoni videon dhe mësoni më shumë rreth grupit Amica

Shikoni videon dhe mësoni më shumë rreth grupit Amica