RROBA QË MBAJNË ERË FRESKI

CILËSI E GARANTUAR

Të pastra si fishkëllimë - kështu duhet të jetë rroba pas nxjerrjes nga lavatriçja juaj. Zgjidhjet Amica sigurojnë rezultatet më të mira të mundshme të larjes.

Rrymë uji

Rrymë uji

Kjo riqarkullon ujin me detergjent për të përmirësuar efikasitetin e larjes dhe konsumimin e reduktuar të rrymës elektrike. Kjo zgjidhje siguron shpërndarje të njëtrajtshme të detergjentit dhe kështu ndihmon në larjen tërësore, madje edhe të njollave më kokëforta.

Efekti sferë uji

Efekti sferë uji

Një dizajn i ri nga Amica bën të mundur përdorimin deri në 100% të detergjentit, ndryshe nga pajisjet tradicionale, ku harxhohet më shumë se 30%.

LAVATRIÇET Amica LEHTËSOJNË LARJEN

Lavatriçet Amica ofrojnë shumë funksione të reja për ta bërë larjen më të relaksuar, më të thjeshtë dhe plotësisht në përputhje me nevojat tuaja.

Vonesa në fillim: 24 orë

Vonesa në fillim: 24 orë

Ky funksion do të thotë që ju mund ta ndizni lavatriçen tuaj në çdo kohë të ditës - me një vonesë deri në 24 orë. Si rezultat, lavatriçja mund të funksionojë kur nuk është askush në shtëpi ose gjatë natës me një tarifë më të favorshme të rrymës elektrike.

Redukto kohën

Redukto kohën

Kjo ju lejon të reduktoni kohën e larjes pa kompromentuar cilësinë. Pas zgjedhjes së një programi, gjithçka që duhet të bëni është të shtypni “Redukto kohën” dhe lavatriçja zgjedh kohën e larjes. Kjo ju kursen kohë, energji dhe ujë.

Programe sipas nevojave tuaja

Programe sipas nevojave tuaja

Lavatriçet tona ofrojnë programe të ndryshme, duke përfshirë programet anti-alergji dhe natën. Funksioni i programit të preferuar të përdoruesit ju mundëson të ruani cilësimet më të përdorura, duke i bërë ato menjëherë të disponueshme.

NJË MARRËDHËNIE AFATGJATË

Gjatë projektimit të lavatriçeve Amica, ne fokusohemi në funksionalitetin që është funksionim sa i qetë edhe i besueshëm.

Motor me transmision logjik

Motor me transmision logjik

Fjala më e fundit e teknologjisë përdoret për të mundësuar efikasitet funksional më të lartë. Për shkak të zgjidhjeve inovative, jetëgjatësia e motorit është rritur dhe lavatriçja funksionon më qetë.

KURSIMI I RRYMËS ELEKTRIKE

Lavatriçet Amica me klasifikimin më të lartë të efikasitetit të rrymës elektrike ju lejojnë të kurseni ujë dhe rrymë elektrike për të ulur ndjeshëm faturat e rrymës elektrike.

Klasifikimi i energjisë A+++

Klasifikimi i energjisë A+++

Kursimet e konsumit të rrymës elektrike të një lavatriçeje të klasës A+++ në krahasim me një lavatriçe të klasifikuar me A+ shkojnë në 60 kWh. Këto kursime janë barasvlershme me:

 • 2 vite pastrim me fshesë korrenti

  2 vite pastrim me fshesë korrenti

 • 470 vlime uji

  470 vlime uji

 • 75 cikle larjeje

  75 cikle larjeje

LAVATRIÇE DHE THARËSE

Čisto in dišeče perilo

Klasifikimi i energjisë A+++
 • Bllokimi për fëmijët

  Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë. Mbron nga kurioziteti i natyrshëm i fëmijëve dhe e bën të pamundur ndezjen e aparatit aksidentalisht. Shtypja njëkohësisht e dy butonave është e gjithçka që duhet për të aktivizuar bllokimin.

 • Vonesa e fillimit 24 orë

  Ju mund të vononi fillimin e programit të larjes deri në 24 orë.

 • Sinjal zanor

  Lavatriçja konfirmon me përzgjedhje zanore të funksioneve shtesë dhe përfundimin e larjes, të cilat ju lejojnë të kujdeseni për detyra të tjera dhe të mos prisni para lavatriçes për fundin e procesit.

 • Sensor automatik

  Ju mund të kurseni ujë dhe rrymë elektrike sepse lavatriçja automatikisht përputhet me nivelin e ujit dhe rrymës elektrike që kërkohet për peshën dhe llojin e ngarkesës së larjes. Ju nuk keni pse të hamendësoni sa e rëndë është ngarkesa e larjes dhe sa kohë zgjat cikli.

 • Qasje e shpejtë

  Mbyllja elektromagnetike e dritares ju lejon ta hapni menjëherë derën kur lani. Ju mund të shtoni rroba në makinë në çdo kohë gjatë ciklit. Funksioni garanton sigurinë - lavatriçja nuk e zhbllokon derën në ujë të lartë ose temperaturë të lartë brenda daulles.

 • Sistemi i balancimit automatik

  Lavatriçja juaj qëndron aty ku e vendosni atë përpara se cikli i centrifugimit të fillojë, ngarkesa e larjes shpërndahet në mënyrë të barabartë.

 • Motor me transmision logjik

  Motor pa furçë funksionon në heshtje, ekonomikisht dhe pa avari.

 • Kushineta dhe ngrohës të zëvendësueshme

  Ky funksion redukton kohën e ciklit të larjes, duke e mbajtur larjen me cilësi të lartë. Ju kurseni kohë, energji dhe ujë. Falë sistemit të veçantë të fiksimit, mund ta zëvendësoni lehtësisht ngrohësin.

 • Ekran LCD

  Një panel kontrolli modern lehtëson shumë përdorimin e lavatriçes.

 • Daulle perlë

  Larja e çdo materiali tani është delikate dhe më efektive falë një zgjidhjeje teknologjike të re - Daullja perlë. Kjo sipërfaqe e re e daulles i mban rrobat tuaja në gjendje si të re për më gjatë.

 • Efekti sferë uji

  Sfera e ujit rrit efikasitetin e larjes falë përdorimit 100% të agjentit të pastrimit. Në lavatriçet standarde, rreth 30% e detergjentit vendoset në tubin e kullimit në fillim të ciklit. Vetëm 70% e agjentit të pastrimit përdoret në mënyrë efektive. Lavatriçet tona janë pajisur me valvul Sfere uji.

 • Stop uji

  Sistemi Stop uji është një mjet automatik mbrojtës për të ndërprerë furnizimin me ujë në rubinet. Parandalon që uji të rrjedhë jashtë pajisjes (nëse prishet sistemi i brendshëm i ujit) dhe priza e lidhjes, duke parandaluar dëmtimin në shtëpi.