NJË RECETË PËR PJATA QË SHKËLQEJNË

PJATALARËSET Amica LEHTËSOJNË LARJEN E ENËVE

A jeni i kufizuar nga hapësira në pjatalarësen tuaj? Pjatalarëset Amica kanë sistemin Hapësirë e ndryshueshme që ju lejon të përshtatni më mirë brendësinë e pjatalarëses sipas nevojave tuaja. Karakteristikat e Hapësirës së ndryshueshme përfshijnë:

Hapësirë e ndryshueshme

Hapësirë e ndryshueshme

Fleksibilitet dhe lehtësi në larje, në sajë të: Sistemit Maxi Space 3, Up&Down dhe elementët me palosje në shportat e sipërme dhe të poshtme.

Maxi Space 3

Maxi Space 3

Ne kemi zëvendësuar shportën e zakonshme të servisit me një sirtar me lehtësi të rregullueshme, në pjesën e sipërme të pjatalarëses. Kështu rritet kapaciteti i pjatalarëses, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për pozicionimin e sigurt të gotave të verës. Kjo veçori gjithashtu e bën larjen e servisit më të volitshme.

Sistemi Up&Down

Sistemi Up&Down

Një sistem i rregullimit të shportës së sipërme për përshtatshmërisë së pakufizuar të shportës, madje edhe kur është plotësisht e ngarkuar. Kjo ju mundëson të lani edhe enë të mëdha.

Rafte të palosshme në shportën e sipërme

Rafte të palosshme në shportën e sipërme

Elementet e shportës së sipërme mund të palosen shpejt për të fituar hapësirë shtesë. Kjo rrit lehtësinë e përdorimit dhe efikasitetin e larjes.

Elemente të palosshme në shportën e poshtme

Elemente të palosshme në shportën e poshtme

Për të fituar më shumë hapësirë, është e mundur që të palosen elementet në shportën e poshtme. Kjo siguron që të futen jo vetëm enë të sheshta por edhe tasa më të mëdha.

PJATALARËSET Amica KURSEJNË UJË

Amica ofron më shumë se rehati - ka edhe kursime të konsiderueshme të ujit.

Pjatalarëset Amica në krahasim me larjen me dorë

Pjatalarëset Amica në krahasim me larjen me dorë

Pjatalarëset Amica përdorin 10 herë më pak ujë për të larë 14 komplete pjatash sesa ju do të përdornit nëse do të lanit me dorë të njëjtën sasi enësh.

 • Larja me dorë konsumon deri në 107 litra ujë ose 107 shishe një-litërshe.
 • Pjatalarësja jonë përdor vetëm 10 litra ose 10 shishe një-litërshe.

ENË QË SHKËLQEJNË TË GARANTUARA

Pjata që shkëlqejnë janë një pjesë e rëndësishme e çdo ushqimi. Pjatalarëset Amica garantojnë cilësi të përsosur të larjes. Ato i ruajnë takëmet duke i pastruar dhe tharë ato.

Larje 3D

Larje 3D

Rezultatet e përsosur të larjes sigurohen nga tre nivele të pavarura të spërkatjes. Krahët e hundëzave të mesit dhe të poshtme rrotullohen në drejtime të kundërta, në mënyrë që uji të arrijë edhe në vendet më të paarritshme. Hundëza shtesë e sipërme lehtëson larjen e enëve në shportën e sipërme.

Sistemi i tharjes Turbo

Sistemi i tharjes Turbo

Këto sisteme moderne të tharjes përmirësojnë dukshëm efikasitetin e fazës përfundimtare të ciklit. Avulli nuk mblidhet brenda, duke lënë enët plotësisht të thata dhe të shndritshme, pa njolla dhe njolla.

GJITHÇKA KA TË BËJË ME REHATINË

Ndjesia unike në banesën tuaj është thjesht thelbësore. Kjo është arsyeja pse zgjedhja e pajisjeve të duhura të kuzhinës është kaq e rëndësishme. Në projektimin e pjatalarëseve të saj, Amica siguron që të ofrojë përvojën më të mirë të mundshme për përdoruesin. 

Funksionim shumë i qetë

Funksionim shumë i qetë

Teknologjia më e fundit e përdorur në këto pjatalarëse do të thotë se niveli i zhurmës është jashtëzakonisht i ulët, madje aq i ulët sa 45 dB. Tani zhurma e një pjatalarëseje që vepron nuk do të jetë shpërqendrim kur kuzhina të jetë pjesë e hapësirës së jetesës.

Vonesa në fillim: 24h

Vonesa në fillim: 24h

Ky funksion e aktivizon pajisjen tuaj në një kohë të caktuar - deri në 24 orë nga vendosja e cilësimit. Kjo mundëson përdorimin e një tarife më të favorshme të rrymës elektrike gjatë natës, duke ju kursyer para.

Gjysma e ngarkesës

Gjysma e ngarkesës

Tani nuk duhet të prisni derisa pjatalarësja të jetë plot. Me funksionin Gjysma e ngarkesës, mund të filloni të lani edhe kur pjatalarësja juaj është vetëm gjysmë e ngarkuar. Kjo ju kursen kohë, rrymë elektrike dhe ujë.

KURSIMI I RRYMËS ELEKTRIKE

Amica ofron pjatalarëse me klasifikime më të larta të energjisë. Kjo ju lejon të kurseni ujë dhe energji dhe kështu të reduktoni faturat e rrymës elektrike.

Klasifikimi i energjisë A+++

Klasifikimi i energjisë A+++

Kursimet e konsumit të rrymës elektrike të një pjatalarëse të klasës A+++ në krahasim me një pjatalarëse të klasifikuar me A+ shkojnë në 62 kWh. Kursimet janë barasvlershme me:

 • 6200 kokteje

  6200 kokteje

 • 325 vlime uji

  325 vlime uji

 • 144 cikle 20-minutëshe të pastrimit me fshesë korrenti

  144 cikle 20-minutëshe të pastrimit me fshesë korrenti

PJATALARËSE

Rehati në kuzhinën tuaj

 • MaxiSpace 3

  Sirtar servisesh me lehtësisht i rregullueshëm i vendosur në krye të pjatalarëses.

 • Sistemi Up&Down

  Shportë e sipërme lehtësisht e rregullueshme pa pasur nevojë të hiqet nga shinat.

 • Rafte të palosshme në shportën e sipërme dhe të poshtme

  Sistemi lejon rregullim vertikal të raftit të sipërm dhe të poshtëm.

 • Stop uji

  Garanton siguri në rast avarie.

 • Sistemi i tharjes Turbo

  Këto sisteme moderne të tharjes përmirësojnë dukshëm efikasitetin e fazës përfundimtare të ciklit. Avulli nuk mblidhet brenda, duke lënë enët plotësisht të thata dhe të shndritshme, pa njolla dhe njolla.

 • Ndriçim LED i brendshëm

  Kur hapet dera e pjatalarëses, ndizet automatikisht një dritë.

 • Ekran LCD

  Funksione të përparuara të përdorshme në një meny intuitive.

 • Pika blu

  Drita blu tregon statusin funksional të pjatalarëses.

 • Larje 3D

  Të tre krahët spërkatës sigurojnë rezultate të shkëlqyera të larjes.

 • Gjysma e ngarkesës

  Nuk duhet të prisni derisa pjatalarësja të jetë plot për të filluar ciklin. Ngarkoni vetëm një shportë ose secilën me gjysmën e enëve. Të gjithë krahët spërkatës funksionojnë në mënyrë alternative (modaliteti sekuencial). Cikli garanton kursime në kohë dhe para.

 • Vonesë në fillim deri në 24 orë

  Zgjidhni kohën e duhur dhe vononi fillimin e pjatalarës deri në 24 orë

 • Klasa e efektshmërisë së energjisë A+++

  Në krahasim me klasën e energjisë A+, klasa A+++ kursen rreth 20% të rrymës elektrike të kërkuar, që do të thotë se çdo larje e pestë është falas.

PRODUKTE TË REKOMANDUARA

SHIKONI TË GJITHË PJATALARËSET