Projektuar nga

Amica DO TË THOTË KËNAQËSI E PJEKJES

PËR SHIJE MË TË SHËNDETSHME DHE MË TË MIRË

Një dietë e shëndetshme është një nga gjërat thelbësore të jetës. Kjo është arsyeja pse furrat Amica kanë funksione që e bëjnë më të lehtë përgatitjen e ushqimeve të shijshme dhe të shëndetshme.

Sistemi Baking Pro

Sistemi Baking Pro

Skuqja ose pjekja e përsosur nuk ka të bëjë vetëm me aftësitë e mira të gatimit, së pari duhet të keni furrën e duhur. Me sistemin BakingPro™ - nuk keni pse të shqetësoheni për byrekët e pjekura në mënyrë jo të njëtrajtshme ose pjekje shumë të thatë!  Shpërndarje saktësisht e njëtrajtshme e nxehtësisë dhe temperaturës në të gjithë dhomëzën e furrës. 

FullSteam

FullSteam

Provoni tiparin e ri të gatimit me avull në furrat Amica për të zbuluar se sa i shijshëm dhe i shëndetshëm mund të jetë ushqimi ynë. Shije dhe cilësi më të mirë pa humbje të vitaminave dhe mikroelementeve të vlefshëm, falë një gjeneratori të dedikuar të avullit me injektim precize të avullit: sistemi i gjeneratorit injekton avullin, duke e shpërndarë në mënyrë të barabartë në të gjithë furrën për të siguruar që pjekja të bëhet në mënyrë perfekte. Ushqimi i përgatitur në një furrë me avull është plot shije dhe lëndë ushqyese të shëndetshme! 

SoftSteam

SoftSteam

SoftSteam është pjekja me avull, për të siguruar që ushqimi juaj të duket dhe shijojë shkëlqyeshëm çdo herë. Thjesht shtoni pak ujë në tavë në fund të furrës. Avulli ndihmon që brumi i bukës të fryhet më mirë, për një cilësi të përmirësuar të fryrjes dhe pa rrezik që të jetë shumë e thatë. SoftSteam është po aq i përsosur për ngrohjen e llojeve të tjera të pjatave, duke i mbajtur ato të lëngshme.

SlowCooking

SlowCooking

Tani, me funksionin SlowCooking, përgatitja e një vakti të shëndetshëm nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Gatuani ushqim ngadalë në temperatura të ulëta. Ushqimi është më i shijshëm, më i lëngshëm dhe nuk i humbet lëndët ushqyese të tyre. Hani ushqim të shijshëm dhe jetoni jetë të shëndetshme!    

ROSTO DHE PJEKJE TË SHIJSHME TË GARANTUARA

Aftësia për të pjekur ëmbëlsira të shijshme dhe mish të lëngshëm është art i vërtetë. Sekreti i rostos dhe pjekjes së suksesshme është në arritjen e një temperature fikse të caktuar. Furrat Amica ju ndihmojnë të arrini rezultatet më të mira të mundshme përmes përdorimit të zgjidhjeve më të fundit.

Pjekje e njëtrajtshme në shumë nivele të furrës

Pjekje e njëtrajtshme në shumë nivele të furrës

Dizajni i riprojektuar i furrës shpërndan në mënyrë të njëtrajtshme të nxehtësisë në të gjithë furrën. Tani mund të përgatisim racione të mëdha menjëherë, të pjekura barazisht dhe të bëra plotësisht. Temperatura mbetet e qëndrueshme në të gjithë furrën, kështu që mund të jemi të sigurt se edhe vaktet më të kërkuara do të jenë perfekte (përfshirë sufletë).

Nxehja paraprake në 3 minuta

Nxehja paraprake në 3 minuta

A jeni në nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion e ngroh furrën shpejt në temperaturën e dëshiruar. Temperatura brenda furrës arrin 150°C në vetëm 3 minuta! Mund të ndizet pak kohë para se të futni ndonjë gjë, kështu që të jeni të sigurt që gjithçka bëhet në kohë! 

Kapaciteti XXL

Kapaciteti XXL

Me këtë furrë 77 litërshe, ne mund të pjekim mbi 100 mini-kekë në të njëjtën kohë! Gjithashtu mund të thajë lehtësisht fruta dhe kërpudha, si dhe të pjekë në disa nivele në të njëjtën kohë.
* Në dispozicion te furrat me gjerësi 60 cm dhe modelet me rafte anësore.

Gamë e gjerë temperaturash 30°C-280°C

Gamë e gjerë temperaturash 30°C-280°C

Një udhëzues universal për përgatitjen e vakteve tuaja është i paçmueshëm. Kjo është arsyeja pse po ju ofrojmë një gamë të gjerë temperaturash që ju jep mundësi në gatim dhe ju lejon të përgatisni ushqimet shpejt. 30⁰C është temperatura ideale për ardhjen e brumit me maja. 40-50⁰C është perfekt për shkrirjen e mishit. Në temperaturën 200⁰C mund të piqni shumë pasta sfoliat dhe picën e preferuar në 280⁰C. Shijoni komoditetin!  

Më shumë nivele pjekjeje

Më shumë nivele pjekjeje

Gjashtë nivelet në furrë na ndihmojnë të thajmë frutat dhe kërpudhat, si dhe të pjekim në disa nivele në të njëjtën kohë.

PËR PASTRIM TË LEHTË

Furrat Amica jo vetëm që japin rezultate të shkëlqyera, por edhe lehtësojnë pastrim të shpejtë dhe efikas.

PËR PASTRIM TË LEHTË

Furrat Amica jo vetëm që japin rezultate të shkëlqyera, por edhe lehtësojnë pastrim të shpejtë dhe efikas.

PËR PASTRIM TË LEHTË

PËR PASTRIM TË LEHTË

Pastrimi pirolitik

Pastrimi pirolitik

Pastrimi pirolitik është një metodë pa detergjent e pastrimit të furrës, e cila është automatike, efektive dhe plotësisht e sigurt, falë veçorive të veçanta të mbrojtjes së dyerve. Furra nxehet deri në 480⁰C, e cila eliminon të gjitha njollat, përfshirë këtu edhe shenjat më të forta të yndyrës. Duke përdorur pastrim pirolitik, nuk ka nevojë të pastroni furrën me dorë. Jo më shpenzime për produkte pastrimi, duke kursyer edhe kohën e çmuar. 

Pastrimi katalitik

Pastrimi katalitik

Pastrimi i furrës ju ka ardhur në majë të hundës? Ne kemi një rrugëdalje! Furrat Amica kanë panele katalitike poroze në muret anësore dhe të pasme. Cilësia poroze zbërthen grimcat e mbetjeve dhe yndyrës. Për të pastruar panelet, thjesht ndizni furrën në 250 ⁰C për një orë. Kjo do të thotë që pastrimi është kënaqësi, me asgjë tjetër përveç komoditetit. 

SmellCatalyst

SmellCatalyst

Katalizatori i aromës i montuar në ventilator djeg grimcat e yndyrës, dhjamit dhe mbetjeve në një temperaturë të lartë gjatë tiganisjes, skuqjes ose pjekjes, për të mos lejuar që ato të largohen nga kuzhina. Jo më erë të tmerrshme ushqimi që digjet, jo më aroma yndyrash. Shijoni erën e pastërtisë. Furra nuk lejon që yndyrat e ajrit të largohen ose të shpëtojnë yndyrat, kështu që nuk ka asgjë për të njollosur mobiljet ose perdet. Një avantazh i shtuar i pastrimit më të paktë. 

Shirit dere i sipërm

Shirit dere i sipërm

Të gjithë e dimë se sa e vështirë është të pastrosh ato qoshe të vështira për të arrirë! Jo me furrat Amica! Shiriti i sipërm i derës i mban jashtë të gjitha mbetjet dhe papastërtitë. Është gjithashtu shumë e lehtë për tu hequr kur kërkohet pastrim më i plotë. Voli e pastër!

Sistemi i pastrimit të lehtë të derës

Sistemi i pastrimit të lehtë të derës

Dera e furrës Amica është e pajisur me kapëse speciale të cilat mundësojnë heqje të shpejtë dhe të lehtë. Me kapëse, ju mund të hiqni dyert dhe t'i pastroni ato në mënyrë të sigurt. Gjithashtu keni një qasje më të mirë në brendësi të furrës.    

ASISTENTI JUAJ I ROSTOS DHE PJEKJES

Furrat Amica e bëjnë emocionues gatimin dhe lehtësojnë përgatitjen e vakteve. Funksionet dhe veçoritë tona ndihmojnë në aktivitetet e përditshme të gatimit.

OpenUp! - Hapja automatike e derës

OpenUp! - Hapja automatike e derës

Si mund ta hapim derën e furrës me një tavë në duar? Duhet të hapet vetë! Amica i kupton nevojat e përditshme të konsumatorëve. Tani gjithçka që ju duhet është është një prekje e butë ose trokitje e lehtë në dorezën e derës, madje edhe me bërryl dhe dera e furrës hapet automatikisht! Një zgjidhje unike dhe shumë e përshtatshme, sepse Amica do të thotë lehtësi praktike në jetën e përditshme. Tani mund ta shijoni më shumë kuzhinën tuaj! 

Programe të paracaktuara të pjekjes

Programe të paracaktuara të pjekjes

Ky funksion ju lejon të kurseni kohë të çmuar. Programet e paracaktuara të pjekjes janë përgatitur në bashkëpunim me kuzhinierë profesionistë. Ju mund të përgatisni shpejt çdo vakt pa menduar sa kohë duhet të gatuhet dhe cila temperaturë është e përshtatshme për llojin dhe madhësinë e vaktit. Furra e bën këtë për ju! Dhe rezultati është gjithmonë i shkëlqyeshëm!  

SoftOpen&Close

SoftOpen&Close

Me këtë zgjidhje, hapja e derës së furrës ose përplasja e saj në mënyrë të papritur nuk është më problem!  Menteshat janë të pajisura me shirita të posaçëm të cilët bëjnë që dyert të ngadalësohen automatikisht përpara se të hapen ose të mbyllen plotësisht. Mbyllja dhe hapja e butë nënkupton lehtësi dhe siguri në kuzhinën tuaj. 

Sonda e temperaturës

Sonda e temperaturës

Me siguri ju është dashur të shkurtoni ose shponi ushqimin shumë herë për të parë nëse është gatuar mjaftueshëm. Me sondën Temperatura, nuk keni pse ta bëni kurrë më. Thjesht vendoseni sondën në ushqim dhe caktoni temperaturën e dëshiruar në programues. Sonda e temperaturës është veçanërisht e dobishme për gatimin e mishit. Nuk ka rrezik ta digjni ushqimin nga ana e jashtme ose ta fshihni atë brenda!

FURRAT AMICA E BËJNË GATIMIN TË LEHTË DHE TË SIGURT

Kuzhina është zemra e shtëpisë dhe shpirti i gatimit familjar të përbashkët. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që të gjitha pajisjet të kenë zgjidhje të cilat janë miqësore dhe të sigurta.

Pjesa ballore 35°C

Pjesa ballore 35°C

Në furrat Amica temperatura e panelit kurrë nuk tejkalon 35°C! Pajisjet janë të pajisura me një sistem të posaçëm të kanalit të ventilimit i cili, në kombinim me ventilatorin ftohës, siguron një rrjedhë të vazhdueshme të ajrit të freskët midis paneleve të derës. Temperatura e ulët në panelin e jashtëm ju lejon të shikoni nga afër vaktin, pa rrezik djegieje! 

Doreza ndriçuese

Doreza ndriçuese

Mysafirët janë vonë dhe vakti po ftohet... Tani, me nxehtësinë që mbetet në furrë pas gatimit, mund ta mbani vaktin brenda dhe të prisni mbërritjet e vonuara. Një dorezë elegante e ndriçuar ju tregon se sa e nxehtë është furra brenda. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40 ⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon të shmangni djegiet. Me stil, shije dhe siguri. 

Udhëzuesit teleskopikë

Udhëzuesit teleskopikë

Udhëzues teleskopikë speciale lehtësojnë futjen e enëve edhe të nxehta e të rënda madje dhe heqjen e tyre nga furra. Kjo është një formë shtesë e mbrojtjes nga djegiet.

Kyçja e programuesit

Kyçja e programuesit

Me siguri, ndonjëherë e keni të fikur ose ndezur syprinën aksidentalisht ose keni ndryshuar plotësisht cilësimet e saj. Furrat Amica kanë një kyçje programuesi e cila kufizon këtë rrezik. Gjithçka bëhet me vetëm një klikim. Kyçja ju pengon të ndryshoni aksidentalisht cilësimet dhe ju lejon të pastroni panelin e kontrollit edhe nëse furra është e ndezur.       

KURSIMI I RRYMËS ELEKTRIKE

Klasa e rrymës elektrike

Klasa e rrymës elektrike

Furrat Amica ofrojnë zgjidhje miqësore ndaj mjedisit për t'ju ndihmuar të kurseni kohë dhe para. Klasifikimi A i rrymës elektrike do të thotë që ju mund të mbroni mjedisin natyror dhe të reduktoni faturat e rrymës elektrike. Furrat e avancuar të klasës A+ ju mundësojnë kursime të mëtejshme prej 42 kWh në raport me pajisjet e klasifikuara A, që përkthehet në pjekje falas të:

 • 168 racione mini-kekësh

  168 racione mini-kekësh

 • 20 racione mishi

  20 racione mishi

 • 13 racione pule

  13 racione pule

ÇELËSI PËR ROSTO DHE PJEKJE PERFEKTE

Furrat e Amica e bëjnë më të lehtë përgatitjen e vakteve çdo ditë. Përdorini ato për të pjekur dhe gatuar në mënyrën që ju pëlqen.

Programuesit

Programuesit

A doni të ndizni furrën në mënyrë të rehatshme dhe pa bujë? Me Amica kjo është gjëja më e thjeshtë në botë. Programuesit tanë janë qendra juaj e kontrollit dhe partneri juaj në kuzhinë. Me ta në anën tuaj, ju arrini rezultatet e dëshiruara dhe veçoritë shtesë të tyre përmirësojnë kohën tuaj në kuzhinë.

FURRAT

Zgjidhje të rehatshme për ushqim shumë të shijshëm

Klasa A e efektshmërisë së rrymës elektrike
 • Programuesi Tty - Kohëmatës intuitiv

  Paneli i kontrollit, i cili kombinon një ekran me prekje me rrotulla tradicionale, është intuitiv dhe shumë e thjeshtë në përdorim. Përmirësuar me ndriçim origjinal dhe modern të sfondit, paneli bëhet një element unik dhe tërheqës i dizajnit. Paneli i kontrollit bën të mundur zgjedhjen dhe rregullimin e vendosjes lehtë dhe kollaj të nxehtësisë, ndërsa përdorimi i furrës është edhe më i thjeshtë. Paneli i kontrollit është gjithashtu i pajisur me një Bllokim për fëmijët, një funksion të nxehjes paraprake të s

 • Bllokimi për fëmijët

  Ndalon që fëmijët të ndezin pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Bllokimi për fëmijët gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat ndërsa pajisja është në përdorim.

 • Butona me ndriçim

  Rrotullat e ndriçuara janë një kombinim dallues i dizajnit dhe funksionalitetit në modë. Në të njëjtën kohë, ndriçimi formon një element zbukurues tërheqës dhe jep informacion mbi funksionimin e pajisjes.

 • Doreza ndriçuese

  Njëkohësisht element dekorativ dhe burim praktik informacioni mbi funksionimin e pajisjes. Doreza ndriçuese e furrës është një kombinim dallues i dizajnit dhe funksionalitetit në modë.

 • Pjesa ballore I-cool

  Sistemi unik i ftohjes në derën e furrës e merr ajrin e nxehtë nga hapësira midis secilit panel xhami dhe, duke përdorur një ventilator efikas, e nxjerr jashtë për të ulur temperaturën e panelit të derës ballore në një nivel të sigurt. Ky proces ftohës mbështetet dukshëm duke përdorur xham reflektues. Temperatura maksimale e panelit të derës së një furrë të nxehtë në 180°C është vetëm 35°C. Shijoni kohën që kaloni në kuzhinë, pa rrezikuar të digjeni!

 • Sonda e temperaturës

  Sonda e mishit kryen matje të sakta të temperaturës brenda ushqimit. Furra automatikisht fiket dhe lëshon një sinjal alarmi sapo të jetë arritur temperatura e caktuar.

 • 10 funksione të furrës

  nxehës i poshtëm dhe i sipërm, skarë, skarë dhe nxehës i sipërm (super-skarë), nxehës i sipërm, nxehës i poshtëm, qarkullim ajri, qarkullim ajri dhe nxehës i poshtëm (pica), ventilator dhe nxehës i poshtëm dhe i sipër, nxehja paraprake e shpejtë, shkrirje

 • Derë xhami pasqyrë

  Një pamje ballore me xham pasqyrë që pajisja juaj të duket elegante dhe moderne.

PRODUKTE TË REKOMANDUARA

SHIKONI TE GJITHE FURRAT