GATIM I QETË DHE I SIGURT

SYPRINAT AMICA E BËJNË MË TË LEHTË GATIMIN

Entuziastët e gatimit janë krijues, kufizohen vetëm nga kufijtë e imagjinatës së tyre. Amica i ka pajisur syprinat me induksion me zgjidhje që ju japin liri të plotë në kuzhinën tuaj.

Hob&Go

Hob&Go

Thjesht vendoseni tenxheren tuaj mbi syprinë dhe filloni të gatuani. Vendosja e tenxheres kudo mbi syprinë aktivizon automatikisht zonën e duhur të ngrohjes. Gjithçka që duhet të bëni pas kësaj është të vendosni fuqinë e dëshiruar e ngrohjes. Gatimi nuk ka qenë kurrë kaq intuitiv!

EasySelect

EasySelect

Ju nevojitet të gatuani në shumë tenxhere në të njëjtën kohë? EasySelect ju lejon të vendosni dhe përshtatni menjëherë fuqinë ngrohëse të secilës zonë të ngrohjes me një panel kontrolli të veçantë. 4 zona të nxehjes? 4 panele kontrolli! Asgjë nuk do të ziejë tepër, digjet ose ngjitet, sepse ju mund ta parandaloni në kohë! Është më e lehtë, më e pastër dhe më e përshtatshme!

Kohëmatësi

Kohëmatësi

Specifikoni se sa kohë duhet të funksionojë syprina. Kur koha të mbarojë, syprina automatikisht fik zonën e ngrohjes dhe lëshon sinjal. Tani ju mund të përdorni Kohëmatësin si kohëmatës vezësh. Me syprinat Amica, veza rrufkë kurrë nuk do të dalë e fortë. Keni kontroll të plotë të kohës!

GATI NË PJATË

Një partner i besueshëm në kuzhinë është pasuri e vërtetë. Tani e dini ku të shikoni - Amica ka zhvilluar syprina me induksion që përshpejtojnë dhe thjeshtojnë procesin e gatimit.

FlexiSpace

FlexiSpace

Me siguri, duhet të ketë ndodhur shumë herë që të keni përdorur enë të cilat nuk i përshtaten zonës së ngrohjes. Tani madhësia dhe forma e tenxhereve nuk ka rëndësi! Ndryshe nga syprinat e tjera me induksion, induktorët në pajisjet Amica nuk janë rrethore por drejtkëndëshe që bën të mundur përdorimin e plotë të sipërfaqes së syprinave. Një sipërfaqe më e madhe e ngrohjes do të thotë më shumë mundësi! 

Ura automatike

Ura automatike

Kjo zgjidhje kombinon zonat individuale të nxehjes në një zonë nxehjeje të vetme, të madhe. E bën këtë duke ndjerë madhësinë e tenxheres ose tiganit dhe duke përcaktuar sa zona të nxehjes duhet të aktivizohen. Në këtë mënyrë madhësia e zonës së ngrohjes përputhet me madhësinë e tenxheres. Kjo përmirëson efikasitetin dhe komoditetin e gatimit. Përdorimi i këtij syprine është shumë intuitive!

CheckPot

CheckPot

Nëse nuk jeni të sigurt nëse enët tuaja janë gati për induksion, provojini me CheckPot. Vendosni një tenxhere në një zonë nxehjeje dhe lëreni syprinën të kontrollojë nëse përmbajtja mund të nxehet me fuqi të plotë.

NË INTERES TË SIGURISË

Gatimi së bashku është rruga e përsosur për kohë cilësore. Tani mund të gatuani kënaqësi të vërteta bashkë me fëmijët - pa pasur frikë për sigurinë e tyre.

Drita LED aksioni

Drita LED aksioni

Një vështrim dhe ju e dini, për shembull, cilat zona të ngrohjes janë ndezur dhe nëse funksioni Ura është aktivizuar! E gjitha falë ndriçimit elegant LED të vendosur nën sipërfaqen e syprinës, ku zakonisht vendosen mbishkrimet. Ndriçimi ndizet çdo herë që prekni sensorin. Bëjeni jetën më të lehtë sa herë që është e mundur!   

Bllokimi për fëmijët

Bllokimi për fëmijët

Është e thjeshtë të ndizni ose fikni syprinën, kur jeni i zënë me aktivitete të ndryshme në kuzhinë. Sidomos nëse ka fëmijë në shtëpinë tuaj. Për të kufizuar këtë rrezik, syprinat Amica janë të pajisura me një bllokim të veçantë. Aktivizoni bllokimin dhe ju keni kontroll të plotë. Siguri për të gjithë anëtarët e familjes! 

HeatControl

HeatControl

Funksioni ju informon nëse zona është e nxehtë pasi të hiqni tenxheren nga syprina. Për temperaturat mbi 60°C, shkronja 'H' shfaqet në panelin e ekranit. Midis 45°C dhe 60°C, shfaqet shkronja 'h'. Bëjeni kuzhinën tuaj të funksionojë më e sigurt!

Skaje ndriçuese

Skaje ndriçuese

Elegancë praktike dhe siguri. Këto fjalë pasqyrojnë në mënyrë të përkryer natyrën e këtij funksioni. Ndezja e syprinës gjithashtu shkakton ndezjen e ndriçimit të lehtë të skajit në pjesën e përparme të syprinës. Ndriçimi zhduket kur syprina bëhet e ftohtë. 

GJITHÇKA KA TË BËJË ME REHATINË

Çdokush i pasionuar për gatimin e di se është një aktivitet i gjatë dhe kërkon përkushtim të plotë. Syprinat me induksion Amica ofrojnë zgjidhje të thjeshta që ndihmojnë në përgatitjen e ushqimeve në bazë ditore.

3 programe të paracaktuara të gatimit

3 programe të paracaktuara të gatimit

Pse të eksperimentoni me temperaturën e gatimit dhe të humbni kohën duke rrezikuar të vloni ujin ose të digjni vaktin? Syprina Amica kanë një zgjidhje e cila ju lejon të vendosni shpejt temperaturën e duhur për nevojat tuaja. 42⁰C është temperatura ideale për shkrirjen e gjalpit ose çokollatës. 70⁰C është për ngrohjen e supave dhe salcave. 94⁰C është për gatimin e makaronave dhe orizit. Shijoni komoditetin!

PowerBooster

PowerBooster

Mos humbni kohën në kuzhinë, kur mund t’ia kushtoni kohës së lirë! Funksioni PowerBooster mund t'ju ndihmojë me këtë, pasi rrit fuqinë e ngrohjes dhe ju lejon të përgatisni më shpejt ushqimet. Mund të vloni ujë në më pak se 3 minuta! Koha më e shkurtër e gatimit ose tiganisjes nënkupton më pak lëndë ushqyese të çmuara të humbura. Shpejt dhe shëndetshëm!

Stop&Go

Stop&Go

Duhet të dilni nga kuzhina për ca kohë? Funksioni i dobishëm Stop&Go çaktivizon të gjitha zonat aktive dhe rikujton cilësimet e tyre në të njëjtën kohë. Gjatë kthimit tuaj, thjesht shtypni përsëri sensorin dhe ndizni syprinën. Zonat e induksionit do të jenë të njëjta si më parë.

PowerChoice

PowerChoice

Nuk jeni i sigurt se çfarë lloj furnizimi me energji ka shtëpia juaj? PowerChoice merret me këtë duke ju lejuar të ndërroni ndërmjet rrjetit elektrik njëfazor dhe trefazor të rrymës elektrike. Ekzistojnë gjithashtu katër nivele maksimale të konsumit të energjisë për të zgjedhur midis tyre, edhe me syprinën e instaluar tashmë. Cilësimet e reja do të kujtohen derisa t'i ndryshoni përsëri. Tani ju mund të përdorni të sigurt të gjitha zonat e nxehjes në të njëjtën kohë, pa rrezikun e djegies së qarkut.

SYPRINA ME INDUKSION

Shija e gatimit modern

 • skaje anësore të pjerrëta

  Skajet e pjerrëta janë pjesë përbërëse e dizajnit elegant.

 • kontroll me sensor rrëshqitjeje

  Rregullim i vazhdueshëm i fuqisë ka zëvendësuar metodën e mëparshme hap pas hapi. Kjo veçori e avancuar thjeshton përdorimin dhe e bën kuzhinën tuaj një vend më të rehatshëm. Thjesht prekni rrëshqitësin për të vendosur nivelin e dëshiruar të nxehjes.

 • skaj ballor i ndriçuar

  Skajet elegante të ndriçuara të syprinës japin informacion mbi statusin operativ të pajisjes. Nëse syprina funksionon, skajet shkëlqejnë. Ndriçimi i syprinës është gjithashtu një element dekorativ dallues, i cili sjell një pamje moderne në kuzhinë tuaj.

 • treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur paralajmëron përdoruesit se zona e nxehjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe shumë të përshtatshme.

 • vlimi automatik

  I përkryer për gjellët që së pari duhet vlohen shpejt dhe pastaj të ngrohen ose piqen. Një ekuivalent i valës, ky funksion ul automatikisht temperaturën e zonës së nxehjes pas një kohe të caktuar.

 • kohëmatësi

  Ju mund të vendosni kohën e gatimit për secilën pjesë individuale të syprinës tuaj.

 • Schott Ceran

  Falë një procesi inovativ të prodhimit gjerman të zhvilluar dhe patentuar nga SCHOTT, të gjitha syprinat tona prej qeramike prodhohen pa përdorimin e arsenikut ose metaleve të rënda. Kjo zgjidhje, unike në botë, siguron përfitime të matshme për mjedisin natyror. Në fund të jetëgjatësisë së gjatë të përdorimit, syprinat prej qeramike mund të riciklohen dhe të ripërdoren si materiale ndërtimi.

 • 4xPërforcues

  Rritja e fuqisë së nxehjes në zonë do të thotë të përgatitni vaktet më shpejt.

 • Funksioni i urës

  Ky funksion është veçanërisht i dobishëm nëse përdorni tiganë të mëdhenj për pjekje. Funksioni i urës mundëson kombinimin e dy zonave të nxehjes dhe kontrollin e tyre në të njëjtën kohë.