MBËSHTETJE

Ju lutemi plotësoni formularin tonë të kontaktit për mbështetjen e klientit. Përndryshe, kontaktoni shërbimin tonë të klientit direkt në numrat më poshtë.

Shërbim dhe mbështetje

Toska Electronics

E-mail: tmt.expert@gmail.com

Tel.: (+383) 280 326 325

FORMA E KONTAKTIT

Zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.