PASTRIMI I FURRËS: MË LEHTË SE KURRË

Furrat vetë-pastruese
Pastrimi i furrës pa ngritur gishtin? Është kaq e lehtë me pastrimin e furrës pirolitike, një funksion automatik vetë-pastrimi i cili e ngroh furrën në 490 ºC për të shkatërruar molekulat organike. Thojini lamtumirë të kruajtjes së furrës në gjunjë: kjo pastron edhe ndotjet më kokëforta. Gjithçka që duhet të bëjmë është të vendosim se si do të dëshironim ta kalonim kohën e lirë ndërsa bëhet puna e pistë.

2-në-1: pjekje dhe pastrim
Pastrimi pirolitik i furrës nuk është e vetmja metodë vetë-pastrimi. Linjat katalitike të zëvendësueshme janë gjithashtu jashtëzakonisht efektive. Këto thithin yndyrat dhe papastërtitë për ta mbajtur furrën të pastër.

Larje e nxehtë
Sistemi Aqualytic është një tjetër tipar i dobishëm për mbajtjen e furrës të pastër nga çdo mbetje, duke përfshirë ato që janë të padukshme në shikim të parë. Struktura e lëmuar e emalimit AquaRealEase®, e përdorur për të veshur muret e brendshme të furrës, e bën pastrimin e lagësht pa mundim. Thjesht derdhni pak ujë në pjesën e poshtme të furrës dhe caktoni programin. Prisni gjysmë ore që avulli të zbutë edhe ushqimin më të ashpër të pjekur dhe pastaj fshijeni atë nga muret e furrës me një leckë të lagur.

Pastroni brenda dhe jashtë
Pastrimi i derës së furrës nuk është më punë e përditshme. Sistemi i pastrimit të lehtë të derës e bën më të lehtë se kurrë mbajtjen pastër të paneleve të xhamit të derës pa ndonjë vegël të specializuar. Me dy mbajtësit në pjesën e sipërme të derës, ne mund të heqim dhe pastrojmë plotësisht panelet e xhamit, madje edhe në pjatalarëse.