JETESË E REHATSHME: ËSHTË NË DETAJE

Pjek, pastron, tregon motin
Qëllimi kryesor i një furrë është rostoja ose pjekja. Por, po sikur të mbajë mend dhjetëra receta dhe të na tregojë se nuk na duket të marrim çadrën sot? Kjo është çfarë mund të bëjnë furrat Amica. Funksioni i pastrimit pirolitik të furrës djeg nga çdo spërkë në 490 °C, ndërsa programuesit e avancuar na mundësojnë leximin e recetave të preferuara nga ekrani dhe madje edhe kontrollin e furrës kur jemi larg shtëpisë. Duke e lidhur programuesin me një rrjet Wi-Fi gjithashtu mund të shohim parashikimet e motit në ekran.

Hapësirë e ndryshueshme
Përshtatja jonë me pajisjet po bëhet një gjë e së kaluarës. Tani janë pajisjet që duhet të përshtaten me nevojat tona. Ja një shembull: me funksionin Hapësirë e ndryshueshme të syprinave me induksion Amica, ne mund të vendosim më shumë se një tenxhere mbi një zonë nxehëse. Një tjetër është se futja e kavanozave dhe shisheve në frigorifer është gjithashtu shumë më e lehtë në sajë të koshave plotësisht të përshtatshëm.

MË TË SIGURT SE KURRË
Me veçoritë e reja mbrojtëse, përdorimi i pajisjeve elektro-shtëpiake me fëmijë përreth është më e lehtë se kurrë. Syprinat e gazit Amica kanë Bllokim për fëmijë dhe një valvulë sigurie të flakës, ndërsa furrat kanë bllokim të dyerve për fëmijët dhe pjesë ballore I-cool, e cili kurrë nuk nxehet më shumë se 35 °C dhe është gjithmonë i sigurt për t'u prekur. Lavatriçet Amica tashmë janë të pajisura me karakteristika të sigurisë për fëmijët me bllokim të lehtë të cilësimeve dhe për të siguruar funksionim të pandërprerë.

Sa më e madhe aq më mirë
Si mund të arrijmë më shumë hapësirë brenda një pjatalarëseje? Mënyra më e lehtë është të shtojmë një raft të tretë, një zgjidhje e gjetur në disa pjatalarëse Amica. Rafti Hapësirë maksimale 3 na ofron shumë hapësirë për të gjitha serviset tona, kështu që njësia mund të mbajë jo 10, as 12, por 14 sete pjatash. Dhe harrojeni rrasjen e çarçafëve në lavatriçe: Lavatriçet Amica kanë daulle dhe dyer të mëdha. Qëllimi i gjithë kësaj është krijimi i pajisjeve elektro-shtëpiake që janë gjithnjë e më të lehta dhe më të rehatshme për t'u përdorur.