PRODUKTE TË FRESKËTA, QË ZGJASIN MË TEPËR

FRESKI E GARANTUAR

Teknologjia NoFrost

Teknologjia NoFrost

Teknologjia NoFrost do të thotë ngrirje inteligjente pa lagështirë, brymë ose akull. Zgjidhja përfshin qarkullimin e vazhdueshëm të ajrit të freskët brenda frigoriferit, i cili parandalon akumulimin e brymës dhe akullit në mure. Pajisja nuk ka nevojë të shkrihet dhe produktet mbeten më të freskëta për më shumë kohë.

Funksionim i freskët

Sekreti i produkteve të shëndetshme dhe ushqyese është në ruajtjen e përshtatshme. Frigoriferë Amica kanë funksione që ruajnë të gjitha cilësitë e ushqimit dhe për shumë kohë.

Funksioni SuperCool

Funksioni SuperCool

Ky funksion lejon që një numër i madh i produkteve të ftohen më shpejt. Do ta vlerësoni këtë zgjidhje veçanërisht gjatë verës. Falë SuperCool, ushqimi ruan të gjithë shijen, aromën dhe vlerën ushqyese. Pasi të arrihet temperatura e programuar, funksioni ndizet automatikisht.

Funksioni SuperFreeze

Funksioni SuperFreeze

Ngrirje e menjëhershme. Kjo zgjidhje pakëson kohën e ngrirjes deri në minimumin absolut, kështu që të gjitha produktet e ruajtura ruajnë vlerat e tyre ushqyese. Pas arritjes së temperaturës së caktuar, funksioni çaktivizohet automatikisht.

FRIGORIFERËT Amica LEHTËSOJNË RUAJTJEN E USHQIMIT

Ju mund të menaxhoni hapësirën sipas nevojave tuaja. Ne furnizojmë opsione dhe zgjidhje të ndryshme në mënyrë që frigoriferët tanë të jenë të përshtatshëm dhe efektivë. Mund ta rregulloni madhësinë e raftit ose lartësinë e ndarjeve të derës, të ruani ushqimin në ndarje të posaçme dhe të ruani ushqimin në seksione të posaçme. Më fleksibël se sa do të besonit!

Rregullimi i rafteve

Rregullimi i rafteve

Liri më e madhe në përshtatjen e brendshme të frigoriferit. Raftet janë lirisht të rregullueshme dhe një tipar i veçantë parandalon derdhjen e lëngjeve në produkte që ruhen më poshtë.

Ballkone të rregullueshme

Ballkone të rregullueshme

Shfrytëzim maksimal i hapësirës dhe përshtatje e thjeshtë. Ju mund të poziciononi ballkonet në derën e frigoriferit në lartësinë e zgjedhur. Kjo siguron hapësirë dhe qasje të lehtë për të gjitha produktet.

Raft shishesh

Raft shishesh

Një raft për ruajtjen e pijeve horizontalisht, perfekt për ftohjen e ujit ose verës. Një avantazh tjetër është heqja e tij, që ju lejon të pastroni raftin tërësisht ose thjesht të ruani një hapësirë frigoriferike.

Ballkon i madh në derë

Ballkon i madh në derë

Sirtar i posaçëm në derë që ju mundëson të mbani shishe dhe kuti të mëdha, p.sh. kuti me lëng 2 litra.

Derë me hapje të kthyeshme majtas/djathtas

Derë me hapje të kthyeshme majtas/djathtas

Dyert mund të montohen sipas nevojës, me hapje në të majtë ose në të djathtë. Kjo siguron një përshtatje të përsosur të frigoriferit në planin tuaj të kuzhinës

Ballkon në derën e ngrirësit

Ballkon në derën e ngrirësit

Kontejnerë portative në frigorifer që ofrojnë hapësirë shtesë për ruajtje.

SI TË RUHEN PRODUKTET

Frigoriferët Amica kanë kontejnerë të dedikuar për produkte të veçanta. Kjo ruan freskinë, shijen dhe vlerat ushqyese të ushqimit për më shumë kohë.

VitControl Plus

VitControl Plus

Ushqimi i freskët qëndron i freskët deri në tre herë më shumë! VitControl Plus ju lejon të krijoni një mjedis të veçantë që është ideal për frutat dhe perimet tuaja. Është e thjeshtë të përshtatet lagështira për t’iu përshtatur produktit që ruani. Vendosja e tabakasë Fresh Pad në kuti lejon që ajri të qarkullojë lirshëm. Kjo formon mbrojtje shtesë për produktet që nuk përmbahen drejtpërdrejt në pjesën e poshtme. Tabakaja mund të hiqet lehtësisht dhe të lahet në pjatalarëse, kështu që mbajtja e saj të pastër është e thjeshtë.

Zona e freskët

Zona e freskët

Temperatura brenda sirtarit luhatet ndërmjet vetëm 0º dhe 3º. Këto janë kushte perfekte për produkte të tilla si mish ose djathë i ftohtë që kërkojnë temperatura ruajtëse më të ulëta.

Zona e ngrirjes

Zona e ngrirjes

Ideal për ruajtjen e mishit dhe peshkut. Temperatura brenda sirtarit është 3-4°C më e ulët se në pjesët e tjera të frigoriferit. Falë një rrëshqitësi të veçantë ju mund të kontrolloni nivelin e lagështirës brenda saj.

Mbajtësja e frutave dhe perime

Mbajtësja e frutave dhe perime

Një vend i shkëlqyer për ruajtjen e frutave dhe perimeve. I ndan nga produkte që mbajnë erë dhe kështu i parandalon të humbin shijen e tyre ose cilësi të tjera.

Sirtari BigBox

Sirtari BigBox

Falë sirtarit BigBox ju mund të përdorni hapësirën e brendshme të frigoriferit në mënyrën më efikase.

KURSIMI I RRYMËS ELEKTRIKE

Amica ofron frigoriferë me klasifikime të larta të energjisë që mundësojnë kursime në faturat e rrymës elektrike.

Klasifikimi i energjisë A+++

Klasifikimi i energjisë A+++

Kursimet e konsumit të rrymës elektrike të një frigorifer të klasës A+++ në krahasim me një frigorifer të klasifikuar me A+ shkojnë në 74 kWh. Këto kursime janë barasvlershme me:

 • 73 cikle larjeje

  73 cikle larjeje

 • 430 vlime uji

  430 vlime uji

 • 74.000 kokteje

  74.000 kokteje

FRIGORIFERË

Ruajtje në mënyrën që ju pëlqen

NoFrost technology
 • Kontroll me sensor prekjeje

  Një qendër kontrolli e vërtetë e frigoriferit - caktoni të gjitha funksionet që ju nevojiten.

 • Funksioni SuperCool

  Ky funksion lejon që një numër i madh i produkteve të ftohen më shpejt. Do ta vlerësoni këtë zgjidhje veçanërisht gjatë verës. Falë funksionit SuperCool, ushqimi ruan të gjithë shijen, aromën dhe vlerën ushqyese. Pasi arrihet temperatura e programuar, funksioni fiket automatikisht.

 • Funksioni SuperFreeze

  Një mënyrë e menjëhershme dhe efikase për të ngrirë, duke reduktuar në minimum kohën që nevojitet për të ngrirë produktet. Pasi arrihet temperatura e programuar, funksioni fiket automatikisht.

 • Funksioni i ditëve të pushimit

  E dobishme kur nuk e përdorni frigoriferin tuaj për një kohë të gjatë. Kjo parandalon ndryshimet e temperaturës në frigorifer, duke e mbajtur në temperaturën e qëndrueshme 12°C, mbrojtur nga aromat e pakëndshme dhe ulur konsumin e rrymës elektrike në të njëjtën kohë. Ky funksion funksionon vetëm për ndarjen frigoriferike dhe nuk ka efekt në ngrirës.

 • Alarm rritje temperature

  Nëse temperatura e ngrirësit ose frigoriferit ndihet si tepër e lartë për shkak të problemeve në furnizim me rrymë elektrike ose faktorë të tjerë, aktivizohet alarmi i ngritjes së temperaturës dhe shfaqet një simbol i veçantë në ekran.

PRODUKTE TË REKOMANDUARA

SHIKONI TË GJITHË FRIGORIFERËT