• Combigrill

  Combigrill

  Funksioni i kombinuar i ngrohjes mundëson përgatitjen e pjatave duke përdorur si grillin ashtu edhe mikrovalen. Në varësi të kombinimit të gatimit dhe parametrave të mikrovales, ky funksion është i dobishëm për përgatitjen e enëve të orizit, kaserolës, patateve të pjekura ose shpezëve. Ajo garanton ngrohje të plotë të ushqimit me një fund të freskët.

 • Quick Start

  Quick Start

  Jeni me nxitim dhe ju duhet darka të jetë gati shpejtë? Funksioni QuickStart është ideal për situata të tilla. Një klik, dhe furra është ndezur. Ushqimi juaj i preferuar është gati në një çast të vetëm.

 • Child Lock

  Child Lock

  Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

AMMB44E2GCI

Mikrovalorë montues

 • Combigrill

  Combigrill

 • Quick Start

  Quick Start

 • Child Lock

  Child Lock

Mikrovalorë montues
 • Karakteristika

  • Combigrill
   i

   Funksioni i kombinuar i ngrohjes mundëson përgatitjen e pjatave duke përdorur si grillin ashtu edhe mikrovalen. Në varësi të kombinimit të gatimit dhe parametrave të mikrovales, ky funksion është i dobishëm për përgatitjen e enëve të orizit, kaserolës, patateve të pjekura ose shpezëve. Ajo garanton ngrohje të plotë të ushqimit me një fund të freskët.

  • Qarkullimi i ajrit të nxehtë
  • 5 niveli i fuqisë
  • 13 programe automatike
  • Fillim i shpejte
   i

   Jeni me nxitim dhe ju duhet darka të jetë gati shpejtë? Funksioni QuickStart është ideal për situata të tilla. Një klik, dhe furra është ndezur. Ushqimi juaj i preferuar është gati në një çast të vetëm.

  • Child Lock
   i

   Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

  • Ekran LED
  • Pjatë rrotulluese diametri 24.5 cm
  • Grill 1750 W
  • Brendësia inox
  • Doreza e hapjes
  • Ekran LED i kuq
  • Kohëmatësi 95 min
  • Sistemi I kontrollit Kontrolli i sensorit
  • Rrjeta metalike
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 45,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 56,8 cm
  • Fuqia e mikrovalës 900 W
  • Kapaciteti 44 l
  • Fuqia totale 3350 W
  • Niveli i zhurmës 63 dB
  • Pesha neto 41 kg
  • Ngjyra Argjend
  • Detajet e ngjyrave Inoks i pastër & inoks i pastër
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?