AMMB44E2GCI

Mikrovalorë montues

 • Combigrill

  Combigrill

 • Quick Start

  Quick Start

 • Child Lock

  Child Lock

Të dhënat teknike

Karakteristika

Combigrill Qarkullimi i ajrit të nxehtë 5+ niveli i fuqisë
13 programe automatike Fillim i shpejte Child Lock
Ekran LED Pjatë rrotulluese diametri 24.5 cm Grill 1750 W
Brendësia inox Doreza e hapjes Ekran LED i kuq
Kohëmatësi 95 min Sistemi I kontrollit Kontrolli i sensorit Rrjeta metalike

Të dhënat teknike

Thellesi 56,8 cm Lartësi 45,5 cm Gjerësia 59,5 cm
Fuqia e mikrovalës 900 W Kapaciteti 44 l Fuqia totale 3350 W
Niveli i zhurmës 63 dB Pesha neto 41 kg Ngjyra Argjend
Detajet e ngjyrave Inoks i pastër & inoks i pastër

Combigrill Combigrill

Funksioni i kombinuar i ngrohjes mundëson përgatitjen e pjatave duke përdorur si grillin ashtu edhe mikrovalen. Në varësi të kombinimit të gatimit dhe parametrave të mikrovales, ky funksion është i dobishëm për përgatitjen e enëve të orizit, kaserolës, patateve të pjekura ose shpezëve. Ajo garanton ngrohje të plotë të ushqimit me një fund të freskët.

Quick Start Quick Start

Jeni me nxitim dhe ju duhet darka të jetë gati shpejtë? Funksioni QuickStart është ideal për situata të tilla. Një klik, dhe furra është ndezur. Ushqimi juaj i preferuar është gati në një çast të vetëm.

 • Child Lock

  Child Lock

  Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

Shërbim dhe mbështetje

!FOOTER_TEXT - PHONE

Amica 2022