SIGURI NË KUZHINË

Eksplorimi i shtëpisë është aventurë e shkëlqyer për fëmijët. Sapo fillojnë të ngrihen, ata fillojnë të fusin duart nëpër dollapë dhe sirtarë në kërkim të thesareve. Ata fshihen nën tryeza dhe shikojnë në çdo qoshe dhe vrimë. Gjithçka duket kaq emocionuese! Dhe pajisjet shtëpiake janë më intrigueset nga të gjitha. Si mund të garantojmë siguri maksimale për fëmijën tonë?

Nxehtë, më nxehtë, më të nxehta!

Syprinat dhe furrat shkaktojnë shqetësimet më të mëdha. Fëmijët mund të djegin veten ose të ndezin pajisjen kur nuk e keni mendjen. Me syprinat me gaz, ekziston rreziku i shtuar për rrjedhje gazi nëse flaka fiket, nga një rrymë ajri, për shembull. Fatmirësisht, pajisjet Amica janë të pajisura me valvula të sigurisë për flakët.

Gatim i sigurt

Një syprinë induksioni është një nga zgjidhjet më të sigurta për kuzhinën, veçanërisht nëse ka fëmijë përreth. Syprina nxehet vetëm pikërisht në vendin ku ndodhet tigani, duke ulur ndjeshëm rrezikun që fëmija juaj të digjet. Syprinat Amica gjithashtu kanë Bllokim për fëmijët. Pasi të bllokojmë syprinën me anë të panelit të kontrollit të sensorit, fëmijët e vegjël nuk mund ta ndezin ose të ndryshojnë cilësimet e gatimit. Rreziku kryesor me syprinat e gazit lidhet me problemet aksidentale të flakës.  

Sistemi Pro Baby

Për të shmangur rrezikun e djegies së fëmijëve, furrat Amica kanë veçori shtesë të sigurisë. Bllokuesi i derës i parandalon fëmijët të hapin furrën kur është në përdorim. Nuk duhet të shqetësohemi që fëmija ynë të prekë furrën e nxehtë, meqë sistemi i pjesës së përparme I-cool e mban xhama e parë në një temperaturë maksimale prej 35°C. Kjo është e mundur në sajë të dizajnit të veçantë të ventilatorit dhe rritjes së numrit të paneleve të xhamit në derën e furrës.

Karakteristika shtesë të sigurisë të aparateve Amica sigurojnë lehtësi përdorimi dhe qetësi shpirtërore. Ndërkohë që fëmijët luajnë rreth e rrotull nesh, gjithçka që duhet të bëjmë është të shmangim djegien e ushqimit.