GJITHÇKA QË DUHET DITUR RRETH SYPRINAVE

Hapësirë për sfidat e kuzhinës
Gatimi në gaz është thjesht i pakrahasueshëm. Furrat dhe syprinat Amica përdorin grila të mëdha dhe të qëndrueshme (mbështetëse tigani prej gize). Kjo mundëson përdorimin e disa enëve dhe tiganëve të mëdha në të njëjtën kohë, gjë që është veçanërisht e dobishme kur përgatisni darkë për një familje të madhe.

Është gjithashtu e vlefshme që të merren parasysh modelet me një plitkë Përforcuese - 4 kW rrymë ju mundëson të përgatitni gjellën tuaj të preferuar menjëherë. Një plitkë me lartësi prej 12,9 cm siguron shpërndarje të barabartë të nxehtësisë, si p.sh. në një tigan të madh, me bazë të gjerë. Për sa i përket përgatitjes së ushqimeve orientale, një plitkë WOK me diametër 13,8 cm me një flakë trefishe e bën punën më mirë.

Lehtësi përdorimi
Ndezja e plitkës me Amica nuk kërkon përdorimin e ndezësve të gazit apo shkrepseve. Me ndezjen automatike në rrotull, gazi ndizet në çast. Gjithçka që duhet të bëni është të rrotulloni dhe të shtyni rrotullën e plitkës së zgjedhur. Përveç kësaj, nxehtësia mund të përshtatet shpejt - pikërisht përse syprina e gazit janë zgjedhja e kuzhinierit profesionist.

Një syprinë që është gjithmonë e pastër
Pastrimi i syprinës së gazit kërkon kohë. Megjithatë, kjo nuk ndodh me sobat moderne Amica. Plitkat e sheshta dhe mbështetëset prej gize me cilësi të lartë të tiganit e bëjnë më të lehtë mbajtjen pastër të syprinës me gaz. Ky lloj rregullimi ka merita estetike të tjera - pllaka ka një pamje shumë unike dhe moderne. Përveç kësaj, vendosja e qëndrueshme e mbështetësve të tiganit mbi syprinë rrit sigurinë gjatë përdorimit.

Tani edhe më e sigurt
Përdorimi i një syprine me gaz kërkon një rritje të kujdesit, por me syprinat e gazit Amica, ju mund të rrini të qetë. Pajisjet tona kanë një valvulë sigurie të flakës që ndërpret furnizimin me gaz menjëherë pasi flaka fiket aksidentalisht, si nga një shkulm ere e fortë ose nëse fatkeqësisht derdhet një tenxhere që vlon.