ASPIRATORËT: ATMOSFERË E MIRË NË KUZHINË

Amica ofron një gamë aspiratorësh të pajisur me filtra cilësorë, duke përfshirë aspiratorët oxhakë, aspiratorët teleskopikë, aspiratorët oxhak ishullorë dhe aspiratorët tradicionalë. Ata janë të ndryshëm në aspektin e instalimit, pamjes dhe veçorive. Cili dizajn i përshtatet më mirë kuzhinës tonë?

Aspiratorë oxhak ishullorë: një enklavë e kuzhinës
Kjo zgjidhje moderne është e shkëlqyer për një kuzhinë të stilit ishullor me syprinën në mes. Aspiratori dhe tubi midis aspiratorit dhe ventilatorit mund të vendosen larg nga muret, duke i dhënë më shumë liri dizajnit. I vendosur pikërisht mbi syprinë, aspiratori thith të gjitha aromat, kështu që ato nuk depërtojnë në dhomat e tjera ose në pjesë të tjera të ambienteve të hapura.

Me sensorin inteligjent të aromës, pastrimi i ajrit dhe heqja e aromave mund të automatizohen: do të thotë që nuk keni nevojë të ndizni aspiratorin çdo herë. Ky funksion disponohet në aspiratorët oxhak dhe ishullor.

Një tjetër zgjidhje novatore është sistemi i ndriçimit LED me kënd të gjerë, i cili siguron ndriçim shtesë në hapësirën e punës dhe siguron një atmosferë të veçantë brenda kuzhinës.

Aspiratorët oxhakë: performancë dhe stili
Një aspirator oxhak është një zgjedhje e mirë për kuzhinat me sobë ose syprinë pranë kabineteve. Aspiratorët oxhakë ofrojnë norma të larta të performancës nxjerrëse, por vini re se ne nuk mund të shfrytëzojmë hapësirën mbi njësinë, pasi përdoret nga oxhaku ku lidhet me tubin e ventilatorit.

Dizajni elegant i aspiratorëve oxhakë funksionon mirë me mobiljet e kuzhinës dhe jep një karakter të veçantë. Gama jonë përfshin një shumëllojshmëri formash dhe modelesh, duke përfshirë stile moderne dhe të thjeshta.

Hapësira jonë e çmuar
Shfrytëzimi më i mirë i hapësirave të kuzhinës sonë është i rëndësishëm, kështu që mund të marrim parasysh një aspirator tradicional ose teleskopik. Disa aspiratorë teleskopikë kanë dizajne veçanërisht të efektshme dhe minimaliste, të kombinuara me një ndjenjë moderne dhe kanë një panel të lehtë në përdorim për funksionim të shpejtë të njësisë. Ndërkohë 5 cilësimet e shpejtësisë na lejojnë të rregullojmë fuqinë nxjerrëse edhe më efektivisht.