VENDI MË I FRESKËT NË SHTËPI

Nuk ka më freskët se kaq
Kur zgjidhni një frigorifer i kushtoni vëmendje klasës së frigoriferit, të treguar nga simbolet e yjeve. Çdo yll do të thotë minus 6 gradë më shumë. Të gjithë ngrirësit Amica kanë klasë ngrirësi ****, që do të thotë se janë në gjendje të shkojnë deri në -24°C, një temperaturë e përshtatshme për ngrirjen e thellë të produkteve dhe ruajtjen e tyre për më shumë se një vit.

Mirëmbajtja
Të kesh një ngrirës nuk do të thotë domosdoshmërisht shkrirje periodike. Ngrirësit Amica me teknologjinë NoFrost sigurojnë rrjedhje të vazhdueshme të ajrit të ftohtë për të parandaluar akumulimin e akullit dhe brymës në mure. Gjithashtu do të thotë që nuk kemi nevojë ta heqim për shkrirje ushqimin e ftohur thellë, duke rrezikuar humbjen e freskisë.
Zgjidhje të tjera në njësitë Amica për të mbrojtur ushqimin e ngrirë janë alarmet e derës së hapur dhe të temperaturës së lartë, që aktivizohen kur temperatura e brendshme shkon mbi -13°C, p.sh. për shkak të ndërprerjes së rrymës elektrike.

Shkrirje super e shpejtë
Shkrini frutat dhe perimet sezonale me funksionin SuperFreeze për të ruajtur sa më shumë vlera ushqyese të jetë e mundur. Ose përdorni funksionin Festa për të ftohur pijet në 10 minuta për të vazhduar festën. Prodhuesi i akullit gjithashtu është i dobishëm - dhe i lë përshtypje mysafirëve tanë.

Shfrytëzimi maksimal i hapësirës
Sirtarët e kufizuar dhe të rëndë janë gjë e së kaluarës. Gëzoni hapësirë ruajtëse të bollshme me ngrirësit e avancuar nga Amica. Sirtarët BigBox ofrojnë hapësirë të mjaftueshme për të ruajtur produkte masive dhe shumë kontejnerë të vegjël. Vetëm një BigBox mban deri në 4000 kuba akulli dhe 1600 luleshtrydhe.

Efikas në energji
Ngrirëset Amica disponohen në shumë opsione të klasës së efikasitetit të rrymës elektrike. Ne rekomandojmë klasën A++, e cila kursen deri në 40% më shumë energji se klasa A. Performanca A++ është veçanërisht e rëndësishme në verë, kur sistemi i ftohjes punon më intensivisht për shkak të temperaturave të larta jashtë, si dhe kur ne hapim njësinë shpesh dhe lejojmë ajrin e ngrohtë brenda.