GJETJA E FRIGORIFERIT PERFEKT

Shikoni përtej madhësisë dhe ngjyrës. Frigoriferët e sotëm kanë shumë karakteristika të dobishme për ta bërë jetën më të lehtë. Këtu janë më të rëndësishmet.

Mirëmbajtje e ulët
Frigoriferët dhe ngrirësit bashkëkohorë paraqesin shumë zgjidhje inteligjente. Njëra prej tyre është teknologjia NoFrost, e cila parandalon akumulimin e brymës dhe akullit nëpër mure kështu që nuk duhet të shqetësohemi për shkrirjen. Kjo arrihet në sajë të rrjedhjes së vazhdueshme të ajrit të freskët, i cili shpërndahet në mënyrë të barabartë brenda njësisë.
Disa frigoriferë Amica gjithashtu kanë një alarm për derë të hapur dhe një alarm për rritje të temperaturës, që aktivizohen kur temperatura e brendshme rritet së tepërmi, si për shkak të një ndërprerjeje të rrymës elektrike.

Hapësirë e ndryshueshme
Një madhësi e madhe nuk do të thotë gjithmonë një kapacitet magazinimi i madh. Përshtatja e enëve dhe paketat e stërmëdha të ushqimit në një frigorifer kanë të bëjnë me madhësinë dhe shpërndarjen e koshave dhe rafteve. Njësitë e reja të frigoriferit dhe ngrirësit nga Amica kanë sistemin Hapësirë e ndryshueshme për ndryshim të lehtë të hapësirës së brendshme për t'iu përshtatur nevojave tona aktuale. Një tjetër zgjidhje interesante është mbajtësja FreshZone, me gamë temperaturë 0-3⁰C, e shkëlqyer për mbajtjen e produkteve afatshkurtra, si qumështi, peshku ose mishi. Një tjetër pikë e rëndësishme është madhësia e sirtarëve. Sirtarët BigBox në disa frigoriferë Amica ofrojnë shumë hapësirë për fruta, perime sezonale, mish dhe vakte të plota.

Ftohje në çast
Funksionet e Super-freski dhe Super-ngrirje janë veçanërisht të dobishme në verë, duke siguruar që ushqimi i sjellë nga një makinë e nxehtë të ftohet shpejt në temperaturën e duhur në mënyrë që të mbetet i freskët për më gjatë dhe të ruajë më shumë vlerat ushqyese. Për ata që pëlqejnë pije akull të ftohta, funksioni Festë është pikërisht veçoria që nevojitet. Futini pije në ndarësen e ngrirësit për t'i ftohur në mënyrë të sigurt dhe në kohë të shkurtër.