i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

TEA 18MC X

Furrë montuese

 • Dritë standard

  Dritë standard

 • Klasa e efikasitetit energjetik A

  Klasa e efikasitetit energjetik A

 • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit

  Ngrohja me ndihmën e ventilatorit

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Butona standard
  • Lloji i furrës elektrik
 • Pajisje

  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Dritë standard
  • Lloji i përparëm Lloji i derës së përparme me 2 xhama
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Numri i enëve të gatimit: 2
  • Raftet anësore
  • Shtresa katalitike
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi Procook
  • Xhami reflektues
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 57,5 cm
  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 65 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Pesha neto 32,4 kg
  • Fuqia totale 3,5 W
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,78 kWh
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra Inox
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?