• Ndezja elektrike e gazit në rrotull

  Ndezja elektrike e gazit në rrotull

  Mjaft me gishtat e djegur nga shkrepëset dhe çakmakët që prishen vazhdimisht. Falë Ndezjes elektrike të gazit në rrotull ndezja e gazit bëhet shumë e thjeshtë dhe komode. Gjithçka bëhet me një dorë. Shtyp dhe rrotullo rrotullën dhe vatra ndizet. Përgatitu për komoditet në kuzhinë.

 • Skarat e qëndrueshme prej gize

  Skarat e qëndrueshme prej gize

  Skarat e paqëndrueshme, që për më tepër lahen vështirë, i përkasin tashmë së kaluarës. Në pianurat me gaz Amica janë përdorur skara gize moderne, të forta dhe plotësisht të qëndrueshme. Kur të duash të zhvendosësh tenxheren, mund ta bësh pa frikën e rrëshqitjes së skarës. Dizajni perfekt në shërbim të komoditetit në kuzhinë.

 • Mbrojtje e gazit kundër pluhurit

  Mbrojtje e gazit kundër pluhurit

  Nëse vatra fiket rastësisht, mund të jetë e rrezikshme. Jo në rastin e pianurave me gaz Amica, ku është përdorur një valvul e posaçme që shkëput gazin. Siguria mbi të gjitha!

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

PG9511XPR

Pllakë me gas

 • Ndezja elektrike e gazit në rrotull

  Ndezja elektrike e gazit në rrotull

 • Skarat e qëndrueshme prej gize

  Skarat e qëndrueshme prej gize

 • Mbrojtje e gazit kundër pluhurit

  Mbrojtje e gazit kundër pluhurit

Pllakë me gas
 • Karakteristika

  • Ndezja elektrike e gazit në rrotull
   i

   Mjaft me gishtat e djegur nga shkrepëset dhe çakmakët që prishen vazhdimisht. Falë Ndezjes elektrike të gazit në rrotull ndezja e gazit bëhet shumë e thjeshtë dhe komode. Gjithçka bëhet me një dorë. Shtyp dhe rrotullo rrotullën dhe vatra ndizet. Përgatitu për komoditet në kuzhinë.

  • Skarat e qëndrueshme prej gize
   i

   Skarat e paqëndrueshme, që për më tepër lahen vështirë, i përkasin tashmë së kaluarës. Në pianurat me gaz Amica janë përdorur skara gize moderne, të forta dhe plotësisht të qëndrueshme. Kur të duash të zhvendosësh tenxheren, mund ta bësh pa frikën e rrëshqitjes së skarës. Dizajni perfekt në shërbim të komoditetit në kuzhinë.

  • Mbrojtje e gazit kundër pluhurit
   i

   Nëse vatra fiket rastësisht, mund të jetë e rrezikshme. Jo në rastin e pianurave me gaz Amica, ku është përdorur një valvul e posaçme që shkëput gazin. Siguria mbi të gjitha!

  • Paneli i kontrollit përpara
 • Zonat e nxehjes

  • Vatër e madhe 2,8 kW
  • Vatër mesatare 1,8 kW: 2
  • Vatra ndihmëse 1,0 kW
  • Vatra WOK 2,8 kW
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 5,2 cm
  • Gjerësia 89 cm
  • Thellesi 52 cm
  • Fuqia totale 10,2 W
  • Gjerësia e dollapit 85,4 cm
  • Thellësia e dollapit 48,4 cm
  • Numri i zonave të ngrohjes 5 copë
  • Kontrollet Butonat
  • Lloji i pllakës Gas
  • Sipërfaqja e pllakës Inox
  • Ngjyra e pllakës Inox
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?