i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

EB 941 600 E

Furrë montuese

 • Dritë standard

  Dritë standard

 • Klasa e efikasitetit energjetik A

  Klasa e efikasitetit energjetik A

 • Pastrim me avull

  Pastrim me avull

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Lloji i furrës elektrik
 • Pajisje

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Dritë standard
  • Lloji i përparëm Lloji i derës së përparme me 2 xhama
  • Tepsi e rrafshët: 1
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 67 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Pesha neto 32,4 kg
  • Fuqia totale 2 W
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,79 kWh
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Ngjyra Inox
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?