i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

BOC4210

Furrë montuese

 • Dritë standard

  Dritë standard

 • Klasa e efikasitetit energjetik A

  Klasa e efikasitetit energjetik A

 • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit

  Ngrohja me ndihmën e ventilatorit

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Pajisje

  • Xhami reflektues
  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Dritë standard
  • Lloji i përparëm Lloji i derës së përparme me 2 xhama
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Numri i enëve të gatimit: 1
  • Supergrill
   i

   Dëshironi të keni një skarë të mirë në çdo kohë të vitit? Tani është e mundur me furrën Amica! Me funksionin Supergrill, mund të pjekni pjesë të mëdha të mishit, duke ditur se do të jenë delikate brenda dhe do të keni një lëkurë të shijshme.

  • Tepsi e rrafshët
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 62 l
  • Supergrill 2000 W
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Fuqia totale 2,9 W
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra Inox
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?