• Shkrirja me kohë

  Shkrirja me kohë

  Shkrirja me kohë është dukshëm më e shpejtë se shkrirja tradicionale dhe parandalon rritjen e baktereve.

 • Shkrirja me peshë

  Shkrirja me peshë

  Bazuar në peshën e produktit, mikrovala automatikisht rregullon kohën e nevojshme për të shkrirë atë. Kjo rezulton në ushqim perfekt të shkrirë, të gatshëm për t'u gatuar.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

AMMB44E2GCB X-TYPE

Furrë kompakte me funksion mikrovale

 • Shkrirja me kohë

  Shkrirja me kohë

 • Shkrirja me peshë

  Shkrirja me peshë

 • Auto program

  Auto program

Furrë kompakte me funksion mikrovale
 • Karakteristika

  • Qarkullimi i ajrit të nxehtë
  • 5 niveli i fuqisë
  • 13 programe automatike
  • Pjatë rrotulluese diametri 24.5 cm
  • Grill 1750 W
  • Brendësia çeliku i pandryshkshëm
  • ChildLock
  • Ftohja e kasës
  • Furra me funksionin e mikrovalës
  • Hekuri i skarës
  • Kohëmatësi 95 min
  • Sistemi I kontrollit Kontrolli i sensorit
  • Mbyllje e lehtë
  • Ndriçimi me halogjen
  • Raft Grilli
  • Shkrirja me kohë
   i

   Shkrirja me kohë është dukshëm më e shpejtë se shkrirja tradicionale dhe parandalon rritjen e baktereve.

  • Shkrirja me peshë
   i

   Bazuar në peshën e produktit, mikrovala automatikisht rregullon kohën e nevojshme për të shkrirë atë. Kjo rezulton në ushqim perfekt të shkrirë, të gatshëm për t'u gatuar.

  • Tingull për të sinjalizuar përfundimin e funksionimit
  • Xhami reflektues
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 45,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 56,9 cm
  • Fuqia e mikrovalës 900 W
  • Kapaciteti 44 l
  • Fuqia totale 3350 W
  • Pesha neto 41 kg
  • Ngjyra Qelqi i zi
  • Tensioni 230 V
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?