• Kohëmatësi

  Kohëmatësi

  Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Child Lock

  Child Lock

  Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

 • Vlim automatik

  Vlim automatik

  E përsosur për enët ku është e nevojshme së pari të arrihet shpejt pika e vlimit dhe më pas të nxehet ose piqem. Ky funksion ul automatikisht temperaturën e zonës së nxehjes pas një kohe të caktuar.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

KMI13298C

Pllakë induksion

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

 • Child Lock

  Child Lock

Pllakë induksion
 • Karakteristika

  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Vlim automatik
  • Kohëmatësi
   i

   Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

  • Kohëmatësi
  • Detektues i enës
 • Zonat e nxehjes

  • Zona induksioni 21 cm (2 kW)
  • Zona induksioni 16 cm (1,5 kW): 2 copë
  • Zona induksioni 18 cm (2 kW)
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 6 cm
  • Gjerësia 59 cm
  • Thellesi 52 cm
  • Fuqia totale 7,0 W
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 49 cm
  • Lloji i pllakës Induksion
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Lloji i fundeve C-prerje
  • Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
  • Kontrollet Kontrolli i sensorit
  • Ngjyra e pllakës Zezë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?