i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

AMG20M70V

Mikrovalorë me qëndrim të lirë

 • Pjatë rrotulluese

  Pjatë rrotulluese

Mikrovalorë me qëndrim të lirë
 • Karakteristika

  • 6 niveli i fuqisë
  • Pjatë rrotulluese diametri 24.5 cm
  • Hapje me klikim
  • Kohëmatësi 30 min
  • Sistemi I kontrollit mekanik
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 32 cm
  • Lartësi 26,2 cm
  • Gjerësia 45,2 cm
  • Fuqia e mikrovalës 700 W
  • Kapaciteti 20 l
  • Fuqia totale 1200 W
  • Niveli i zhurmës 51 dB
  • Pesha neto 10,5 kg
  • Ngjyra Bardhë
  • Detajet e ngjyrave Plastik e bardhë & xham i zi
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?