• Combigrill

  Combigrill

  Funksioni i kombinuar i ngrohjes mundëson përgatitjen e pjatave duke përdorur si grillin ashtu edhe mikrovalen. Në varësi të kombinimit të gatimit dhe parametrave të mikrovales, ky funksion është i dobishëm për përgatitjen e enëve të orizit, kaserolës, patateve të pjekura ose shpezëve. Ajo garanton ngrohje të plotë të ushqimit me një fund të freskët.

 • Kohëmatës elektronik

  Kohëmatës elektronik

  Falë Kohëmatësit Elektronik ju mundëson të vendosni kohën saktësisht të caktuar para se mikrovala të fiket, duke ju mundësuar më shumë kontrollë mbi gatimin tuaj.

 • Quick Start

  Quick Start

  Jeni me nxitim dhe ju duhet darka të jetë gati shpejtë? Funksioni QuickStart është ideal për situata të tilla. Një klik, dhe furra është ndezur. Ushqimi juaj i preferuar është gati në një çast të vetëm.

 • Child Lock

  Child Lock

  Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

AMMB25E2GI

Mikrovalorë montues

 • Combigrill

  Combigrill

 • Kohëmatës elektronik

  Kohëmatës elektronik

 • Quick Start

  Quick Start

Mikrovalorë montues
 • Karakteristika

  • Combigrill
   i

   Funksioni i kombinuar i ngrohjes mundëson përgatitjen e pjatave duke përdorur si grillin ashtu edhe mikrovalen. Në varësi të kombinimit të gatimit dhe parametrave të mikrovales, ky funksion është i dobishëm për përgatitjen e enëve të orizit, kaserolës, patateve të pjekura ose shpezëve. Ajo garanton ngrohje të plotë të ushqimit me një fund të freskët.

  • 8 auto programe
  • Fillim i shpejte
   i

   Jeni me nxitim dhe ju duhet darka të jetë gati shpejtë? Funksioni QuickStart është ideal për situata të tilla. Një klik, dhe furra është ndezur. Ushqimi juaj i preferuar është gati në një çast të vetëm.

  • Child Lock
   i

   Ky funksion është veçanërisht i dobishëm për familjet me fëmijë, duke e bërë të pamundur që dikush të ndryshojë aksidentalisht parametrat.

  • Ekran LED
  • Brendësia inox
  • Pjatë rrotulluese Diametri 31.5 cm
  • Hapje me klikim
  • Kohëmatësi 95 min
  • Sistemi I kontrollit Kohëmatësi elektronik
  • Grill Kuarci: 1000 W
  • Rrjeta metalike
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 38,8 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 40 cm
  • Fuqia e mikrovalës 900 W
  • Kapaciteti 25 l
  • Fuqia totale 1450 W
  • Niveli i zhurmës 63 dB
  • Ngjyra Xham i zi
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?