• Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

 • Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Aparatet tona të ftohjes paraqesin klasë të lartë të energjisë A++, që do të thotë konsumim i ultë i energjisë, që rezulton me fatura më të ulëta të energjisë elektrike dhe vazhdimisht kursen para. Pasi që frigoriferi punon 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, klasa e energjisë është një nga parametrat kryesorë kur shikoni një frigorifer.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

KGC15686W

Frigoriferët me qëndrim të lirë

 • Dera e kthyeshme majtas / djathtas

  Dera e kthyeshme majtas / djathtas

 • Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

 • Balkone dere

  Balkone dere

Frigoriferët me qëndrim të lirë
 • Karakteristika

  • Dera e kthyeshme majtas / djathtas
   i

   Dera e kthyeshme mund të montohet në anën e majtë ose të djathtë.

  • Shporta për fruta dhe perime 1 copë
  • Numri i ballkonave derës në frigorifer: 3 copë
  • Xham i pathërmueshëm 3+1 copë
  • Llampa e brendshme e ndriçuara
  • Sistemi I kontrollit mekanik
 • Pajisje

  • Tabak vezësh
  • Foleja e ujit
  • Këmbë të rregullueshme përpara
  • Korniza e raftit në pjesën e përparme
  • Materiali i dorezës: plastikë
  • Vendi i dorezës: Montuese
  • Ngjyra blu e çelët transparente e pajisjeve të brendshme
  • Raft frigoriferi: 1 copë
  • Tabaka kuba akulli
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 139,5 cm
  • Gjerësia 55 cm
  • Thellesi 57 cm
  • Klasa klimatike ST
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Ftohës: R600a
  • Niveli i zhurmës 40 dB
  • Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 12 h
  • Konsumi vjetor i energjisë 219 kWh
  • Kapaciteti total bruto 210 l
  • Vendndodhja kondensueses i brendshëm
  • Kapaciteti total neto 208 l
  • Kapaciteti neto i frigoriferit 164 l
  • Kapaciteti neto i ngrirësit 44 l
  • Rrotat: prapa
  • Performanca e ngrirjes / efikasiteti 2,5 kg/24orë
  • Ngjyra Bardhë
  • Gjatësia kabllos së energjisë 155 cm
  • Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
  • Lloji i prizës elektrike: Euro
  • Klasa e ngrirësit */****
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?