• Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

KGC15632T

Frigoriferët me qëndrim të lirë

 • Ndriçimi LED

  Ndriçimi LED

 • Balkone dere

  Balkone dere

 • Klasa e efikasitetit energjetik A++

  Klasa e efikasitetit energjetik A++

Frigoriferët me qëndrim të lirë
 • Karakteristika

  • Shporta për fruta dhe perime 1 copë
  • Numri i ballkonave derës në frigorifer: 3 copë
  • Xham i pathërmueshëm 3+1 copë
  • Goma e derës e zëvendësueshme
  • Sistemi I kontrollit mekanik
  • Ndriçimi LED
   i

   Ndriçimi LED është përdorur në frigoriferë tanë në mënyrë që ndriçimi i brendshëm të jetë shumë më i ndritshëm dhe më i bardhë se me ndriçimin tradicional.

  • Termostati i rregullueshëm
 • Pajisje

  • Tabak vezësh
  • Foleja e ujit
  • Vendi i dorezës: Jashtë
  • Këmbë të rregullueshme përpara
  • Korniza e raftit në pjesën e përparme
  • Materiali i dorezës: metal
  • Ngjyra blu e çelët transparente e pajisjeve të brendshme
  • Pozicioni i brendshëm i llambës: anësore
  • Raft frigoriferi: 1 copë
  • Tabaka kuba akulli
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 144 cm
  • Gjerësia 55 cm
  • Thellesi 61,5 cm
  • Klasa klimatike ST
  • Klasa e efikasitetit energjetik A++
  • Ftohës: R600a
  • Niveli i zhurmës 40 dB
  • Mbajtje e temperaturës në rast të dështimit të furnizimit me energji elektrike 12 h
  • Konsumi vjetor i energjisë 172 kWh
  • Performanca e ngrirjes / efikasiteti 2,5 kg/24orë
  • Vendndodhja kondensueses i brendshëm
  • Klasa e ngrirësit */****
  • Rrotat: prapa
  • Kapaciteti total bruto 210 l
  • Ngjyra Blu
  • Kapaciteti total neto 208 l
  • Gjatësia kabllos së energjisë 155 cm
  • Tensioni i furnizimit me energji elektrike 220-240 V
  • Kapaciteti neto i frigoriferit 164 l
  • Lloji i prizës elektrike: Euro
  • Kapaciteti neto i ngrirësit 44 l
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?