• Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Pajisjet janë tani në dispozicion në klasën e energjisë A +. Kjo do të thotë konsum më të ulët të energjisë elektrike.

 • Dritë LED

  Dritë LED

  Sistemi i fundit i ndriçimit LED me kënd të gjerë përmirëson estetikën e pajisjes dhe krijon ambient në kuzhinë. LED-at gjithashtu përdorin më pak energji sesa ndriçimi konvencional dhe për këtë kurseni para.

 • Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2

  Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2

  Nxjerrja e ajrit të pastër dhe efikas përmes filtrave të karbonit të integruar. (* Filtri i karbonit shitet veçmas)

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

OKP6651SW

Aspiratorë oxhak

 • Klasa e efikasitetit energjetik A+

  Klasa e efikasitetit energjetik A+

 • Dritë LED

  Dritë LED

 • Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2

  Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2

Aspiratorë oxhak
 • Karakteristika

  • Lloji I pjerrët
  • Mbrojtja e recirkulacionit të ajrit
  • Mënyra e nxjerrjes / absorbimit
  • Vonesa e fillimit
 • Pajisje

  • Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2
   i

   Nxjerrja e ajrit të pastër dhe efikas përmes filtrave të karbonit të integruar. (* Filtri i karbonit shitet veçmas)

  • Filtri i yndyrnave Filtër yndyror alumini: 1
  • Numri i shpejtësive 10
  • Lloji i filtrit të karbonit: FWP 18
  • Motori Një motor
  • Kontrollet Rrëshqitës me sensorë
 • Të dhënat teknike

  • Gjerësia 60 cm
  • Thellesi 39,4 cm
  • Fuqia totale 94 W
  • Diametri i shkarkimit të ajrit 15 cm
  • Konsumi vjetor i energjisë 23,6 kWh
  • Min. lartësi 96 cm
  • Ndriçim 1x4 W
  • Efikasiteti dinamik i rrjedhjes A
  • Max. lartësi 134 cm
  • Ndriqimi LED
  • Largësia nga pllaka elektrike 45 cm
  • Ngjyra e panelit Ekran LED i kuq
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Largësia nga pllaka me gas 65 cm
  • Niveli i zhurmës në shpejtësinë minimale 45 dB
  • Klasa e efikasitetit ndriçues A
  • Klasa e efikasiteti të filtrit të yndyrës B
  • Efikasiteti maksimal 565 m³ / orë
  • Ngjyra Çelik i ngjyrosur me të bardhë
  • Niveli i zhurmës në shpejtësinë maksimale 66 dB
  • Detajet e ngjyrave dhe materialit xham
  • Performanca e turbinës 700 m³ / h
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?