LAVATRIÇE FAMILJARE

Nevoja të mëdha dhe të vogla
Triko, kominoshe fëmijësh, pantallona, fustane, çarçafë, mësalla, peshqirë... mund të duket se na duhen disa lavatriçe për t'i larë të gjitha. Nëse nuk gjejmë një që është mjaft e madhe, sigurisht. Lavatriçet Amica tani kanë kazan me ngarkesë më të madhe prej 8 kg (thellësi të hollë) dhe një derë të madhe për qasje të lehtë. Gjithashtu kanë funksionin Bllokim për fëmijët, i cili aktivizohet thjesht duke mbajtur shtypur dy butona për të parandaluar fëmijët që të ndryshojnë cilësimet.

Të kesh fëmijë të vegjël do të thotë të kesh shumë rroba të ndotura për të larë. Në vend që të blejmë tonelata me pluhur larës dhe heqës njollash, ne mund të blejmë një lavatriçe që nuk i harxhon shumë detergjentët. Funksioni Sferë uji i mbyll kulluesin e rezervuarit për të reduktuar humbjen e pluhurit larës dhe për të siguruar përdorimin maksimal të tij. Kjo do të thotë më pak detergjent, ndërkohë që rrobat tona ende dalin të pastra. Për efikasitet edhe më të madh, funksioni Rrymë uji mundëson qarkullim shtesë të ujit me detergjent gjatë një cikli të vetëm larjesh.

Programi anti-alergjik gjithashtu mund të jetë i dobishëm për të mbrojtur lëkurën e ndjeshme të fëmijëve. Me deri në 4 cikle shtesë të shpëlarjes, minimizohet rreziku ose acarimi i shkaktuar nga detergjenti.


E mrekullueshme për jetesën e ngarkuar me punë
Nëse me të vërtetë kujdesemi që ta përdorim kohën tonë të lirë në mënyrë efektive, duhet t'i kushtojmë vëmendje sa kohë na duhet për të përfunduar çdo cikël larjesh. Me funksionin Redukto kohën, ne nuk duhet të kalojmë tërë pasditen duke pritur rrobat tona. Programi më i shkurtër i disponueshëm me një lavatriçe Amica është vetëm 12 deri në 15 minuta, e mjaftueshme për të freskuar një fustan apo këmishë që kemi veshur vetëm një herë.

Me fillim të vonuar, gjithashtu mund të caktojmë që larja të fillojë në një kohë të caktuar, të tillë si 2 orë para se të kthehemi nga puna. Dhe në qoftë se ne mundësojmë funksionin e hekurosjes së lehtë, një cikël special i daulles minimizon rrudhat, në mënyrë që të bëhemi gati për punë ose të dalim në pak momente.