GJETJA E LAVATRIÇES SË PËRSOSUR

Ngarkim i shpejtë
Futja e një palltoje ose batanije të rëndë në lavatriçe mund të jetë një sfidë. Për ta bërë këtë më lehtë Amica ka zgjeruar madhësinë e derës në pajisjet e saj. Diametri i derës tani është 47 centimetra për ngarkim dhe shkarkim më të shpejtë dhe më efikas. Në sajë të ngarkesës prej 8 kg (daullja e hollë), ne nuk kemi nevojë të ndajmë rrobat për larje në disa pjesë. Një lavatriçe 45 cm e gjerë ka hapësirë të mjaftueshme për të nxënë 8 kg rroba, duke na kursyer kohë dhe energji në futje dhe nxjerrje.

Efikas por i butë
Sistemi Rrymë uji siguron një kalim shtesë të ujit me detergjent për të siguruar që rrobat tona, çarçafët, peshqirët dhe pëlhurat të jenë krejtësisht të pastra, me aromë të freskët dhe pa njolla. Lavatriçja duhet të jetë e butë me pëlhurat delikate. Kjo është arsyeja pse lavatriçet dhe tharësit Amica kanë daulle me një strukturë të veçantë, e cila përdor teknologjinë Daulle perlë për jetëgjatësi të pëlhurave. Po sikur të kemi në shtëpi dikë që vuan nga alergjitë? Thjesht vendosni programin Anti-alergjik për të mundësuar 4 faza shtesë të shpëlarjes me ujë të nxehtë në 30 °C. Kjo heq çdo gjurmë të detergjentit që mund të shkaktojë një reaksion alergjik.

Më pak kohë dhe rrymë elektrike
Sa më i gjatë programi, aq me të pastra rrobat? Kjo nuk është gjithmonë e vërtetë. Përdorimi i funksionit Redukto kohën me një lavatriçe Amica nuk ndikon në rezultatet e larjes, por kursen kohë, ujë dhe rrymë elektrike. Çfarë tjetër mund të duam? Nëse zgjedhim një model me një klasë efektshmërie të energjisë A+++, ne kursejmë edhe më shumë në buxhetin tonë shtëpiak.Dhe nëse nuk kemi shumë kohë, duhet t'i kushtojmë vëmendje shpejtësisë maksimale të centrifugimit. Sa më shpejt rrotullohet, aq më pak kohë duhet për tharje. Varini mbi një ngrohëse ose kryeni ciklin e tharjes (kjo veçori disponohet vetëm në tharëset Amica) dhe ne i veshim rrobat të pastra dhe të freskëta brenda një kohe të shkurtër.