Ukusna hrana za tren oka

ODLIČAN UKUS ZAGARANTOVAN

Zagrevanje hrane u Hansa mikrotalasim rernama je brzo i jednostavno. Zahvaljujući specijalnim karakteristikama, obroci su prikladno topli a njihov ukus će zadovoljiti svakoga.

Kruženje vrućeg vazduha

Kruženje vrućeg vazduha

Kruženje vrućeg vazduha u mikrotalasnim rernama funkcioniše po istim principima kao u tradicionalnoj rerni. Grejač u obliku prstena i ventilator garantuju da će temperatura biti ista u svim delovima mikrotalasne rerne i da će jela biti ujednačeno zagrejana.

Combigrill

Combigrill

Funkcija kombinovanog zagrevanja vam omogućava da pripremate jela koristeći istovemeno i gril i mikrotalase. U zavisnosti od toga kako podesite ovu kombinaciju, možete pripremati jela s pirinčem, đuveč, pečeni krompir ili piletinu. Ovaj program garantuje i temeljno zagrevanje i hrskavu koricu.

BEZBEDNO ODMRZAVANJE

Pored zagrevanja, odmrzavanje je jedna od najčešćih funkcija koje se koriste kod mikrotalasnih rerni. Zbog toga je Hansa opremila svoje proizvode karakteristikama koje pomažu u brizi oko zdravlja korisnika.

Odmrzavanje s podešavanjem vreme i odmrzavanje po težini

Odmrzavanje s podešavanjem vreme i odmrzavanje po težini

Odmrzavanje s podešavanjem vremena, skraćuje vreme odmrzavanja što sprečava razvoj bakterija.
Funkcijom Odmrzavanje po težini, se meri težina hrane i biraju optimalni uslovi odmrzavanja u skladu s tim. Hrana zadržava više ukusa i njena upotreba je potpuno bezbedna.

ZA ZGODNU UPOTREBU

Elektronski tajmer

Elektronski tajmer

Moderno rešenje koje garantuje precizno podešavanje rada rerne i trajanje. Intuitivni grafički meni pojednostavljuje programiranje mikrotalasne rerne i odabir željenih funkcija. Jednostavno korišćenje štedi vaše vreme i ubrzava proces pripremanja obroka.

MIKROTALASNE RERNE

Brzo i ukusno

 • elektronski kontrolni sistem

  Glavna prednost ovog rešenja jeste precizno podešavanje. Zahvaljujući elektronskoj kontroli, vreme rada se može precizno podesiti.

 • više nivoa snage

  Podešavanje snage mikrotalasne rerne zavisi od vrste hrane koju želite pripremati i od toga koliko vremena imate na raspolaganju. Pored maksimuma, srednje snage, minimuma i temperature za održavanje namirnica toplim, odmrzavanje s podešavanjem vremena je takođe korisna opcija.

 • LED displej

  LED displej čini održavanje komandne table čistom neverovatno jednostavnim. Takođe možete pratiti vreme kuvanja.

 • Combogrill

  Kombinovani program omogućava da se jela pripremaju korišćenjem grila i mikrotalasa. U zavisnosti od podešavanja kombinacije grila i mikrotalasa, ova opcija je korisna kod pripremanja jela s ribom, pečenog krompira i piletine. Garantuje temeljno grejanje hrane i hrskavu koricu.

 • kruženje vrućeg vazduha

  Konvekcija u mikrotalasnoj rerni radi na istim principima kao u tradicionalnim rernama korišćenjem kružnog grejača i ventilatora. Ujednačeno grejanje je osigurano stalnim kruženjem vrućeg vazduha unutar mikrotalasne rerne.

 • Multi Wave System

  Specijalni sistem "širenja mikrotalasa" poznat i kao "prostorna emisija talasa" osigurava savršeno ujednačeno zagrevanje namirnica.

 • Quick start

  Jednim pritiskom na dugme, mikrotalasna rerna kratkotrajno radi na maksimalnoj snazi.

 • Child Lock

  Ova opcija je posebno korisna za porodice s decom, jer onemogućava da neko slučajno promeni ono što je na rerni podešeno.

 • odmrzavanje sa podešavanjem vremena

  Opcija odmrzavanja namirnica s podešavanjem vremena će vam omogućiti da značajno brže odmrznete namirnice nego na tradicionalni način što će sprečiti razmnožavanje bakterija.

 • odmrzavanje po težini namirnica

  Na osnovu težine namirnica, mikrotalasna rerna automatski podešava vreme koje je potrebno da se one odmrznu. S obzirom da je postignuto optimalno vreme odmrzavanja, razmnožavanje bakterija je sprečeno.

 • I-touch free

  Specijalani sloj omogućava da dodirujete površinu a da je ne isprljate. To znači da nema više otisaka prstiju, više vremena provedenog sa vašom porodicom umesto u čišćenju uređaja.

 • 13 automatski programi

  Automatski programi naše kuvanje čine bržim i lakšim. Samo odaberite odgovarajuću težinu, broj porcija i vrstu jela i rerna će automatski odabrati najbolji program.