Sveži proizvodi duže traju

SVEŽINA ZAGARANTOVANA

NoFrost tehnologija

NoFrost tehnologija

No Frost tehnologija znači inteligentno rashlađivanje bez vlage, leda ili inja. Ovo rešenje podrazumeva neprekidno kruženje hladnog vazduha unutar frižidera što sprečava skupljanje inja i leda na zidovima frižidera. Frižider se ne mora odmrzavati a proizvodi u njemu ostaju duže sveži.

SJAJNI U RASHLAĐIVANJU

Tajna dobrih i zdravih proizvoda je u njihovom adekvatnom čuvanju. Hansa frižideri imaju funkcije koje čuvaju sve kvalitete namirnica i to u dužem vremenskom periodu.

SuperCool funkcija

SuperCool funkcija

Ova funkcija omogućava da se veliki broj proizvoda brzo ohladi. Posebno ćete leti ceniti ovo rešenje. Zahvaljujući funkciji SuperCool, hrana zadržava svoj ukus, aromu i hranjive vrednosti. Pošto jednom dođe do zadate temperature, funkcija će se automatski isključiti. 

SuperFreeze funkcija

SuperFreeze funkcija

Trenutno zamrzavanje. Ovo rešenje skraćuje vreme zamrzavanja na apsolutni minimum, tako da svi čuvani proizvodi zadržavaju svoju hranjivu vrednost. Pošto uređaj dođe do zadate temperature, funkcija će se automatski isključiti.

HANSA FRIŽIDERI ČUVANJE HRANE ČINE LAKŠIM

Možete upravljati svojim prostorom u skladu sa svojim potrebama. Mi pružamo razne opcije i rešenja kako bi naši frižideri bili efikasni i odgovarajući. Možete podesiti veličinu police ili visinu odeljaka s unutrašnje strane vrata, ili čuvati hranu u namenjenim fiokama. Fleksibilniji nego što možete poverovati!

Podešavanje polica

Podešavanje polica

Veća sloboda u organizovanju unutrašnjosti frižidera. Police se mogu slobodno podešavati a specijalna ivica sprečava da prosute tečnosti kaplju na proizvode koji se čuvaju ispod njih. 

Podesive police

Podesive police

Maksimalno korišćenje prostora i jednostavno podešavanje. Možete postaviti police s unutrašnje strane vrata frižidera na odabranu visinu. To vam pruža prostor za lak pristup svim proizvodima, čak i veoma visokim.

Polica za flaše

Polica za flaše

Polica namenjena horizontalnom čuvanju pića, savršena za rashlađivanje vode ili vina. Dodatna prednost je to što se može izvaditi, što vam omogućava da je temeljno očistite ili da jednostavno dobijete u frižideru više prostora.

Prostane police s unutrašnje strane vrata

Prostane police s unutrašnje strane vrata

Specijalni set polica na vratima vam omogućava da čuvate velike flaše i pića u tetrapaku, npr. pakovanja od 2 litre soka.

Mogućnost promene strane otvaranja vrata levo/desno

Mogućnost promene strane otvaranja vrata levo/desno

Vrata se mogu montirati da se otvaraju, po potrebi, s leve ili sa desne strane. To će omogućiti da se vaš frižider savršeno uklopi u raspored u kuhinji. 

Polica na vratima zamrzivača

Polica na vratima zamrzivača

Zgodne posude u zamrzivaču koje pružaju dodatni prostor za čuvanje hrane.

KAKO ČUVATI PROIZVODE

Amica frižideri se isporučuju sa posudama koje su namenjene određenim proizvodima. Ove posude čuvaju svežinu, ukus i hranjivu vrednost hrane duže.

VitControl Plus

VitControl Plus

Sveža hrana ostaje sveža do tri puta duže! VitControl Plus vam omogućava da stvorite specijalnu sredinu koja je idelna za voće i povrće. Jednostavno je podesiti vlagu koja odgovara namirnicama koje ovde držite. Ukoliko stavite FreshPad postolje u kutiju, vazduh će slobodno kružiti. To će stvoriti dodatnu zaštitu proizvoda koji se ne oslanjaju direktno na dno. Postolje se može i lako izvaditi i oprati u mašini za pranje sudova, kako bi sve bilo čisto i jednostavno.

Fresh Zone

Fresh Zone

Temperatura unutar fioke je između samo 0° i 3°. To su savršeni uslovi za proizvode kao što je meso ili sir kojima je potrebna niža temperatura čuvanja.

Fioka ChillZone

Fioka ChillZone

Idealna za čuvanje mesa i ribe. Temperatura unutar fioke iznosi 3-4°C niže nego što je u drugim delovima frižidera. Zahvaljujući specijalnoj komandi, možete kontrolisati nivo vlage unutar fioke.

Fioka za voće i povrće

Fioka za voće i povrće

Odlično mesto za odlaganje voća i povrća. Odvaja ih od onih proizvoda koji imaju jak miris, i time sprečava da voće i povrće izgube svoj ukus i druge kvalitete.

BigBox fioka

BigBox fioka

 Zahvaljujući BigBox fioci, možete koristiti unutrašnjost zamrzivača na najefikasniji način.

UŠTEDA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Amica nudi frižidere koji imaju visoku klasu energetske efikasnosti koja omogućava uštedu na računima za struju.

A+++ klasa energetske efikasnosti

A+++ klasa energetske efikasnosti

Ušteda u potrošnji električne energije kod klase A+++ frižidera u odnosu na A++ kategoriju iznosi do 74 kWh. Ova ušteda ekvivalentna je sa:

 • 73 programa pranja

  73 programa pranja

 • 430 puta da voda proključa

  430 puta da voda proključa

 • 74000 koktela

  74000 koktela

FRIŽIDERI

Čuvanje onako kako se vama dopada

NoFrost technology
 • kontrolni senzori osetljivi na dodir

  Zahvaljujući kontrolnim panelima osetljivim na dodir, možete sa lakoćom pristupiti i upravljati svim funkcijama frižidera.

 • SuperCool funkcija

  Ova funkcija omogućava brzo hlađenje velikog broja proizvoda. Posebno ćete ceniti ovo rešenje tokom leta. Zahvaljujući Supercool funkciji, hrana zadržava miris, ukus i hranljive sastojke. Kada dostigne programiranu temperaturu, funkcija će se automatski isključiti.

 • SuperFreeze funkcija

  Instant i efikasan način za zamrzavanje, tokom kojeg je vreme potrebno za zamrzavanje proizvoda svedeno na minimum. Kada se dostigne programirana temperatura, funkcija se automatski isključuje.

 • Holiday funkcija

  Ova funkcija je korisna kada se ne koristi frižider duže vreme. Sprečava promene temperature u frižideru, i održava temperaturu na 12 ° C, štiti od neprijatnih mirisa i istovremeno smanjuje potrošnju energije. Ova funkcija se odnosi samo na frižider i nema uticaja na zamrzivač.

 • alarm za porast temperature

  Ukoliko je temperatura u zamrzivaču ili frižideru previsoka zbog problema napajanja ili drugih faktora, aktiviraće se alarm koji označava porast temperature, kao i poseban simbol na displeju.