• Panele Katalitike

  Panele Katalitike

  Jeni lodhur duke pastruar furrën tuaj? Ne kemi një rrugëdalje! Furrat Amica kanë panele speciale drejtkëndore që tërheqin grimcat e mbeturinave në shtresën e tyre me pore. Për të pastruar panelet, vetëm vendosni furrën në 250 ⁰C për një orë. Kjo zgjidhje ju jep kënaqësi të pastër dhe komoditet të plotë.

 • Butona push-pull të ndriçuara

  Butona push-pull të ndriçuara

  A doni një kuzhinë elegante por funksionale? Pra pullat e ndriçuara push-pull në mënyrë të përkryer përshtaten me pikëpamjen tuaj për një kuzhinë ideale. Ndriçimi i tyre i kuq shfaqet automatikisht kur lëvizni pullat. Ju mund ta vendosni me lehtësi parametrat e dëshiruara. Pas zgjedhjes së parametrave, ju mund t'i shtyni/fshehni butonat brenda në furrë, duke e bërë punën më të sigurt dhe pastrimin më të lehtë.

 • Nxehja për 4 min.

  Nxehja për 4 min.

  A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED47634XA+ X-TYPE OPENUP

Furrë montuese

 • Panele Katalitike

  Panele Katalitike

 • Butona push-pull të ndriçuara

  Butona push-pull të ndriçuara

 • Child Lock

  Child Lock

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Kontrolli i sensorit
  • Butona push-pull të ndriçuara
   i

   A doni një kuzhinë elegante por funksionale? Pra pullat e ndriçuara push-pull në mënyrë të përkryer përshtaten me pikëpamjen tuaj për një kuzhinë ideale. Ndriçimi i tyre i kuq shfaqet automatikisht kur lëvizni pullat. Ju mund ta vendosni me lehtësi parametrat e dëshiruara. Pas zgjedhjes së parametrave, ju mund t'i shtyni/fshehni butonat brenda në furrë, duke e bërë punën më të sigurt dhe pastrimin më të lehtë.

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 11
  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 19
  • Lloji i furrës elektrik
  • SoftSteam
 • Pajisje

  • Shtresa katalitike
   i

   Jeni lodhur duke pastruar furrën tuaj? Ne kemi një rrugëdalje! Furrat Amica kanë panele speciale drejtkëndore që tërheqin grimcat e mbeturinave në shtresën e tyre me pore. Për të pastruar panelet, vetëm vendosni furrën në 250 ⁰C për një orë. Kjo zgjidhje ju jep kënaqësi të pastër dhe komoditet të plotë.

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP: 1
  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Inox kundër-gjurmë
   i

   A jeni lodhur duke pastruar shenjat e gishtrinjëve apo shenja tjera nga paisja juaj? Ne kemi një zgjidhje! Pjesët e përparme të furrave Amica janë bërë nga fletë inoksi, dhe janë të mbuluara me një shtresë të veçantë, të butë, e cila parandalon grumbullimin e mbetjeve. Ju mund ta mbani furrën pa pasur nevojën e pastrimit të shpeshtë.

  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Dritë e butë
  • Ekrani LED me sensorë me programet e gatshme (Tn)
  • Emajl lehtë pastrues
  • Funksioni eko
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • OpenUp! ™ - Hapja automatike e derës
  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi që nuk ndotet
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Pesha neto 48,1 kg
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,71 kWh
  • Ngjyra Inox
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?