• Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik

  Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik

  Pastrimi i furrës së ndotur është i lodhshëm dhe kërkon shumë kohë. Tani mund ta harroni atë! Vetë-pastrimi është një metodë pa detergjent e pastrimit të furrës e cila është automatike, efektive dhe plotësisht e sigurt, falë veçorive të veçanta të mbrojtjes së dyerve. Furra nxehet në 480⁰C duke eliminuar të gjitha njollat, përfshirë edhe njollat e ashpra të yndyrës. Duke përdorur pastrim pirolitik mund të shmangni pastrimin e furrës me dorë. Ju nuk duhet të shpenzoni një qindarkë për pastrimin e produkteve dhe kurseni kohë të çmuar.

 • Programer Ti - Smart II Timer

  Programer Ti - Smart II Timer

  Paneli i kontrollit është një kombinim unik i teknologjisë së përparuar dhe përshtatjes ndaj përdoruesit e paraqitur në një dizajn elegant. Tipari themelor dhe dallues i panelit të kontrollit është aftësia e tij për t'u lidhur me Wi-Fi, gjë që bën të mundur që furra të komunikojë me pajisje të tjera shtëpiake dhe mundëson kontrollin në distancë. Kjo do të thotë që është e mundur të vendosni dhe monitoroni kohën e funksionimit, programin e zgjedhur ose të fikni pajisjen. Altoparlanti i integruar ju lejon të luani muzikë që transmeton përmes Bluetooth. Thjesht duhet ta lidhni me një smartphone të aktivizuar me Bluetooth që kuzhina të plotësohet me muzikën tuaj të preferuar. Libri i integruar i multimedial, së bashku me 53 programe të paracaktuara, përpilon një menu të kushtueshme që do të tundonte çdo gastronom. Në fund të çdo recete është një kod QR i cili mund të skanohet nga një smartphone në mënyrë që të shihni listën e përbërësve të nevojshëm për të përgatitur atë vakt të veçantë. Slideshow dixhital në ekranin e madh zëvendëson plotësisht nje ekran dhe prezanton një element dekorativ në kuzhinë.

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

  Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

 • Libër gatimi multimedial

  Libër gatimi multimedial

  Asnjë libër gatimi i rëndë. Në furrën Amica mund të gjeni receta të cilat, kur kombinohen me funksionet e furrës të para-programuara, do të sigurojnë ushqime të përsosura, në çdo kohë.

 • Programet e përdoruesit

  Programet e përdoruesit

  Të gjithë kanë ushqimet e tyre të preferuara dhe mënyrën e tyre për t'i përgatitur ato. Me programet e përdoruesit, mund të ruani cilësimet tuaja të preferuara në kujtesën e programuesit. Sa herë që zgjidhni programin tuaj të ruajtur, furra do të gatuaj vakt ashtu si ju pëlqen.

 • Programet e paravendosura për pjekje

  Programet e paravendosura për pjekje

  Kjo ju lejon të kurseni kohë të çmuar. Programe e paracaktuara të pjekjes janë përgatitur në bashkëpunim me kuzhinierë profesionistë. Ju mund të përgatisni shpejt çdo vakt pa menduar për sa kohë duhet të jetë gatuar dhe cila temperaturë është e përshtatshme për llojin dhe madhësinë e vaktit. Furrë e bën atë për ju! Dhe rezultati është gjithmonë i shkëlqyer!

 • Dorezë e ndriçuar

  Dorezë e ndriçuar

  Mysafirët janë vonë dhe vakti është duke u ftohur ... Tani, me nxehtësinë që mbahet në furrë pas gatimit, ju mund ta mbani brenda vaktin dhe të prisni për të vonuarit. Një dorezë me ndriçim elegant ju tregon se sa e nxehtë është brendësia e furrës. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon për të shmangur djegien. Me stil, shije dhe siguri.

 • Hapje&mbyllje e butë

  Hapje&mbyllje e butë

  Me këtë zgjidhje, papritmas hapja e derës së furrës ose përplasja e saj nuk është më problem! Varëset janë të pajisura me shirita specialë të cilët bëjnë që dyert të ngadalësohen automatikisht përpara se ato të hapen plotësisht ose të mbyllen. SoftOpen & Close do të thotë komoditet dhe siguri për kuzhinën tuaj.

 • Slideshow dixhitale i fotove

  Slideshow dixhitale i fotove

  Dëshiron të shfaqësh fotot e pushimeve? Tani mund të krijoni dhe shikoni fotot në ekranin tuaj të furrës për të rregulluar humorin tuaj.

 • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Shkrirja

  Shkrirja

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

EB954BA+ IN PYROLIZA

Furrë montuese

 • Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik

  Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik

 • Programer Ti - Smart II Timer

  Programer Ti - Smart II Timer

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Kontrolli i sensorit
  • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 11
  • Numri i programeve të përdoruesit: 20
   i

   Të gjithë kanë ushqimet e tyre të preferuara dhe mënyrën e tyre për t'i përgatitur ato. Me programet e përdoruesit, mund të ruani cilësimet tuaja të preferuara në kujtesën e programuesit. Sa herë që zgjidhni programin tuaj të ruajtur, furra do të gatuaj vakt ashtu si ju pëlqen.

  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 37
   i

   Kjo ju lejon të kurseni kohë të çmuar. Programe e paracaktuara të pjekjes janë përgatitur në bashkëpunim me kuzhinierë profesionistë. Ju mund të përgatisni shpejt çdo vakt pa menduar për sa kohë duhet të jetë gatuar dhe cila temperaturë është e përshtatshme për llojin dhe madhësinë e vaktit. Furrë e bën atë për ju! Dhe rezultati është gjithmonë i shkëlqyer!

  • Lloji i furrës elektrik
 • Pajisje

  • Derë e ftohtë (3 xhama)
   i

   Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

  • Xhami reflektues
  • Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik
   i

   Pastrimi i furrës së ndotur është i lodhshëm dhe kërkon shumë kohë. Tani mund ta harroni atë! Vetë-pastrimi është një metodë pa detergjent e pastrimit të furrës e cila është automatike, efektive dhe plotësisht e sigurt, falë veçorive të veçanta të mbrojtjes së dyerve. Furra nxehet në 480⁰C duke eliminuar të gjitha njollat, përfshirë edhe njollat e ashpra të yndyrës. Duke përdorur pastrim pirolitik mund të shmangni pastrimin e furrës me dorë. Ju nuk duhet të shpenzoni një qindarkë për pastrimin e produkteve dhe kurseni kohë të çmuar.

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Dorezë e ndriçuar
   i

   Mysafirët janë vonë dhe vakti është duke u ftohur ... Tani, me nxehtësinë që mbahet në furrë pas gatimit, ju mund ta mbani brenda vaktin dhe të prisni për të vonuarit. Një dorezë me ndriçim elegant ju tregon se sa e nxehtë është brendësia e furrës. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon për të shmangur djegien. Me stil, shije dhe siguri.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75%: 1
  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP
  • Hapje&mbyllje e butë
   i

   Me këtë zgjidhje, papritmas hapja e derës së furrës ose përplasja e saj nuk është më problem! Varëset janë të pajisura me shirita specialë të cilët bëjnë që dyert të ngadalësohen automatikisht përpara se ato të hapen plotësisht ose të mbyllen. SoftOpen & Close do të thotë komoditet dhe siguri për kuzhinën tuaj.

  • Raft anësorë
  • Ndriçim i dyfishtë halogjen
  • Wi-Fi
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Libër gatimi multimedial
   i

   Asnjë libër gatimi i rëndë. Në furrën Amica mund të gjeni receta të cilat, kur kombinohen me funksionet e furrës të para-programuara, do të sigurojnë ushqime të përsosura, në çdo kohë.

  • Slideshow dixhitale i fotove
  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • 35°C CoolFront
  • Bluetooth
  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Lloji i përparëm Derë me katër xhama
  • Dritë e butë
  • Emajl lehtë pastrues
  • Funksioni eko
  • Konektim me USB
  • Lloji i përparëm Material Mat
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Programer Ti - Smart II Timer
   i

   Paneli i kontrollit është një kombinim unik i teknologjisë së përparuar dhe përshtatjes ndaj përdoruesit e paraqitur në një dizajn elegant. Tipari themelor dhe dallues i panelit të kontrollit është aftësia e tij për t'u lidhur me Wi-Fi, gjë që bën të mundur që furra të komunikojë me pajisje të tjera shtëpiake dhe mundëson kontrollin në distancë. Kjo do të thotë që është e mundur të vendosni dhe monitoroni kohën e funksionimit, programin e zgjedhur ose të fikni pajisjen. Altoparlanti i integruar ju lejon të luani muzikë që transmeton përmes Bluetooth. Thjesht duhet ta lidhni me një smartphone të aktivizuar me Bluetooth që kuzhina të plotësohet me muzikën tuaj të preferuar. Libri i integruar i multimedial, së bashku me 53 programe të paracaktuara, përpilon një menu të kushtueshme që do të tundonte çdo gastronom. Në fund të çdo recete është një kod QR i cili mund të skanohet nga një smartphone në mënyrë që të shihni listën e përbërësve të nevojshëm për të përgatitur atë vakt të veçantë. Slideshow dixhital në ekranin e madh zëvendëson plotësisht nje ekran dhe prezanton një element dekorativ në kuzhinë.

  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi Procook
  • Tepsi që nuk ndotet
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 57,5 cm
  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 65 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Fuqia totale 3,1 W
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Ngjyra Zezë
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,67 kWh
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?