• Programet me avull

  Programet me avull

  Përgatitja e një vakt të shëndetshëm nuk ka qenë kurrë më e lehtë! Për të gatuar një vakt të shijshëm dhe të shëndetshëm, thjesht mbushni enën e furrës me ujë dhe zgjidhni një nga programet Steam. Ushqimet e përgatitura në këtë mënyrë mbajnë ushqyesit e tyre të çmuar, dhe bëhen më të shijshëm dhe më pak yndyror. Jetoni një jetë të shëndetshme dhe jini në formë!

 • Sistemi Aqualytic

  Sistemi Aqualytic

  Nuk shpenzohet më shumë kohë për të pastruar furrën! Me pastrimin Aqualytic, ju mundeni shpejt dhe lehtë të hiqni njollat e vështira. Vetëm shtoni 0,5 l ujë në tepsi dhe aktivizoni programin. Kur mbaron, thjesht mund të hiqni njollat. Kjo zgjidhje është tepër e thjeshtë, sepse pjesa e brendshme e furrës është e veshur me emajl super të lëmuar AquaRealEase®, i cili është rezistent ndaj grimcave që ngjiten ose depërtojnë në sipërfaqe. Asnjë përpjekje! Asnjë grimë!

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

  Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

 • Libër gatimi multimedial

  Libër gatimi multimedial

  Asnjë libër gatimi i rëndë. Në furrën Amica mund të gjeni receta të cilat, kur kombinohen me funksionet e furrës të para-programuara, do të sigurojnë ushqime të përsosura, në çdo kohë.

 • Sonda e temperaturës

  Sonda e temperaturës

  Të gjithë neve na është dashur të presim ose shpojmë vaktin shumë herë gjatë gjithë gatimit për të siguruar që të gatuhet mirë. Me sondën e Temperaturës, nuk keni pse ta bëni atë kurrë. Thjesht vendoseni sondën në vakt dhe vendosni temperaturën e dëshiruar në programues. Sonda e temperaturës është veçanërisht e dobishme për gatimin e mishit. Nuk ka asnjë rrezik të digjni ushqimin nga jashtë ose të mos pjeket mjaftueshëm nga brenda!

 • Programet e përdoruesit

  Programet e përdoruesit

  Të gjithë kanë ushqimet e tyre të preferuara dhe mënyrën e tyre për t'i përgatitur ato. Me programet e përdoruesit, mund të ruani cilësimet tuaja të preferuara në kujtesën e programuesit. Sa herë që zgjidhni programin tuaj të ruajtur, furra do të gatuaj vakt ashtu si ju pëlqen.

 • Programet e paravendosura për pjekje

  Programet e paravendosura për pjekje

  Kjo ju lejon të kurseni kohë të çmuar. Programe e paracaktuara të pjekjes janë përgatitur në bashkëpunim me kuzhinierë profesionistë. Ju mund të përgatisni shpejt çdo vakt pa menduar për sa kohë duhet të jetë gatuar dhe cila temperaturë është e përshtatshme për llojin dhe madhësinë e vaktit. Furrë e bën atë për ju! Dhe rezultati është gjithmonë i shkëlqyer!

 • Dorezë e ndriçuar

  Dorezë e ndriçuar

  Mysafirët janë vonë dhe vakti është duke u ftohur ... Tani, me nxehtësinë që mbahet në furrë pas gatimit, ju mund ta mbani brenda vaktin dhe të prisni për të vonuarit. Një dorezë me ndriçim elegant ju tregon se sa e nxehtë është brendësia e furrës. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon për të shmangur djegien. Me stil, shije dhe siguri.

 • Hapje&mbyllje e butë

  Hapje&mbyllje e butë

  Me këtë zgjidhje, papritmas hapja e derës së furrës ose përplasja e saj nuk është më problem! Varëset janë të pajisura me shirita specialë të cilët bëjnë që dyert të ngadalësohen automatikisht përpara se ato të hapen plotësisht ose të mbyllen. SoftOpen & Close do të thotë komoditet dhe siguri për kuzhinën tuaj.

 • Slideshow dixhitale i fotove

  Slideshow dixhitale i fotove

  Dëshiron të shfaqësh fotot e pushimeve? Tani mund të krijoni dhe shikoni fotot në ekranin tuaj të furrës për të rregulluar humorin tuaj.

 • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Shkrirja

  Shkrirja

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

EB944BA+ IN STEAM

Furrë montuese

 • Programet me avull

  Programet me avull

 • Sistemi Aqualytic

  Sistemi Aqualytic

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Kontrolli i sensorit
  • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 11
  • Numri i programeve të avullit: 16
  • Numri i programeve të përdoruesit: 20
   i

   Të gjithë kanë ushqimet e tyre të preferuara dhe mënyrën e tyre për t'i përgatitur ato. Me programet e përdoruesit, mund të ruani cilësimet tuaja të preferuara në kujtesën e programuesit. Sa herë që zgjidhni programin tuaj të ruajtur, furra do të gatuaj vakt ashtu si ju pëlqen.

  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 37
   i

   Kjo ju lejon të kurseni kohë të çmuar. Programe e paracaktuara të pjekjes janë përgatitur në bashkëpunim me kuzhinierë profesionistë. Ju mund të përgatisni shpejt çdo vakt pa menduar për sa kohë duhet të jetë gatuar dhe cila temperaturë është e përshtatshme për llojin dhe madhësinë e vaktit. Furrë e bën atë për ju! Dhe rezultati është gjithmonë i shkëlqyer!

  • Lloji i furrës elektrik
 • Pajisje

  • Derë e ftohtë (3 xhama)
   i

   Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

  • Xhami reflektues
  • Sistemi Aqualytic
   i

   Nuk shpenzohet më shumë kohë për të pastruar furrën! Me pastrimin Aqualytic, ju mundeni shpejt dhe lehtë të hiqni njollat e vështira. Vetëm shtoni 0,5 l ujë në tepsi dhe aktivizoni programin. Kur mbaron, thjesht mund të hiqni njollat. Kjo zgjidhje është tepër e thjeshtë, sepse pjesa e brendshme e furrës është e veshur me emajl super të lëmuar AquaRealEase®, i cili është rezistent ndaj grimcave që ngjiten ose depërtojnë në sipërfaqe. Asnjë përpjekje! Asnjë grimë!

  • Dorezë e ndriçuar
   i

   Mysafirët janë vonë dhe vakti është duke u ftohur ... Tani, me nxehtësinë që mbahet në furrë pas gatimit, ju mund ta mbani brenda vaktin dhe të prisni për të vonuarit. Një dorezë me ndriçim elegant ju tregon se sa e nxehtë është brendësia e furrës. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon për të shmangur djegien. Me stil, shije dhe siguri.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP: 1
  • Sonda e temperaturës
   i

   Të gjithë neve na është dashur të presim ose shpojmë vaktin shumë herë gjatë gjithë gatimit për të siguruar që të gatuhet mirë. Me sondën e Temperaturës, nuk keni pse ta bëni atë kurrë. Thjesht vendoseni sondën në vakt dhe vendosni temperaturën e dëshiruar në programues. Sonda e temperaturës është veçanërisht e dobishme për gatimin e mishit. Nuk ka asnjë rrezik të digjni ushqimin nga jashtë ose të mos pjeket mjaftueshëm nga brenda!

  • Hapje&mbyllje e butë
   i

   Me këtë zgjidhje, papritmas hapja e derës së furrës ose përplasja e saj nuk është më problem! Varëset janë të pajisura me shirita specialë të cilët bëjnë që dyert të ngadalësohen automatikisht përpara se ato të hapen plotësisht ose të mbyllen. SoftOpen & Close do të thotë komoditet dhe siguri për kuzhinën tuaj.

  • Raft anësorë
  • Ndriçim i dyfishtë halogjen
  • Wi-Fi
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Libër gatimi multimedial
   i

   Asnjë libër gatimi i rëndë. Në furrën Amica mund të gjeni receta të cilat, kur kombinohen me funksionet e furrës të para-programuara, do të sigurojnë ushqime të përsosura, në çdo kohë.

  • Slideshow dixhitale i fotove
  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Bluetooth
  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Dritë e butë
  • Emajl AquaRealEase®
  • Funksioni eko
  • Konektim me USB
  • Konteineri i ujit
  • Lloji i përparëm Material Mat
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Programusi i sensorit Tip
  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi Procook
  • Tepsi që nuk ndotet
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 57,5 cm
  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 65 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Fuqia totale 3,1 W
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Gri
  • Ngjyra Zezë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,67 kWh
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?