• Pastrim me avull

  Pastrim me avull

  Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

 • Butona push-pull të ndriçuara

  Butona push-pull të ndriçuara

  A doni një kuzhinë elegante por funksionale? Pra pullat e ndriçuara push-pull në mënyrë të përkryer përshtaten me pikëpamjen tuaj për një kuzhinë ideale. Ndriçimi i tyre i kuq shfaqet automatikisht kur lëvizni pullat. Ju mund ta vendosni me lehtësi parametrat e dëshiruara. Pas zgjedhjes së parametrave, ju mund t'i shtyni/fshehni butonat brenda në furrë, duke e bërë punën më të sigurt dhe pastrimin më të lehtë.

 • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Shkrirja

  Shkrirja

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED37210B X-TYPE

Furrë montuese

 • Pastrim me avull

  Pastrim me avull

 • Butona push-pull të ndriçuara

  Butona push-pull të ndriçuara

 • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

  Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Kontrolli i sensorit
  • Butona push-pull të ndriçuara
   i

   A doni një kuzhinë elegante por funksionale? Pra pullat e ndriçuara push-pull në mënyrë të përkryer përshtaten me pikëpamjen tuaj për një kuzhinë ideale. Ndriçimi i tyre i kuq shfaqet automatikisht kur lëvizni pullat. Ju mund ta vendosni me lehtësi parametrat e dëshiruara. Pas zgjedhjes së parametrave, ju mund t'i shtyni/fshehni butonat brenda në furrë, duke e bërë punën më të sigurt dhe pastrimin më të lehtë.

  • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 11
 • Pajisje

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Emajl lehtë pastrues
  • Funksioni eko
  • Ndriçimi halogjen
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi që nuk ndotet
  • Ts programues
   i

   Falë zbatimit të kontrollit të sensorëve, paneli i kontrollit është shumë i lehtë për t'u monitoruar dhe për të operuar. Me programuesin e sensorit Ts është e lehtë për të monitoruar kohën e pjekjes dhe për të vendosur kohën kur furra fiket.

 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Pesha neto 48,1 kg
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Ngjyra Zezë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,83 kWh
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?