i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

OMP6251BG

Aspiratorë i mbrendshëm

 • Dritë LED

  Dritë LED

 • Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2

  Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2

Aspiratorë i mbrendshëm
 • Karakteristika

  • Mbrojtja e recirkulacionit të ajrit
  • Mënyra e nxjerrjes / absorbimit
 • Pajisje

  • Filtri i yndyrnave Filtrat e karbonit: 2
   i

   Nxjerrja e ajrit të pastër dhe efikas përmes filtrave të karbonit të integruar. (* Filtri i karbonit shitet veçmas)

  • Filtri i yndyrnave Filtër yndyror alumini: 1
  • Lloji i filtrit të karbonit: KF 17154
  • Kontrollet pulla
 • Të dhënat teknike

  • Gjerësia 55 cm
  • Thellesi 31 cm
  • Fuqia totale 146 W
  • Diametri i shkarkimit të ajrit 12 cm
  • Konsumi vjetor i energjisë 71,6 kWh
  • Min. lartësi 17,6 cm
  • Ndriçim 1x6 W
  • Efikasiteti dinamik i rrjedhjes E
  • Max. lartësi 17,6 cm
  • Ndriqimi LED
  • Niveli i zhurmës në shpejtësinë minimale 63 dB
  • Largësia nga pllaka elektrike 65 cm
  • Largësia nga pllaka me gas 65 cm
  • Klasa e efikasitetit energjetik D
  • Klasa e efikasitetit ndriçues C
  • Detajet e ngjyrave dhe materialit xham
  • Klasa e efikasiteti të filtrit të yndyrës C
  • Efikasiteti maksimal 345 m³ / orë
  • Ngjyra Zezë
  • Niveli i zhurmës në shpejtësinë maksimale 67 dB
  • Performanca e turbinës 550 m³ / h
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?