• Pastrim me avull

  Pastrim me avull

  Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

 • Receta në derë

  Receta në derë

  Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj - ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Para-ngrohje e shpejtë (4 min.)

  Para-ngrohje e shpejtë (4 min.)

  A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Shkrirja

  Shkrirja

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

 • Sirtar në rrota

  Sirtar në rrota

  Sirtari nën furrë është i pajisur me rrota të lehtë për të lëvizur, duke e bërë atë një vend të mirë për ruajtjen e enëve të gatimit.

 • Sistem lehtë pastrues i derës

  Sistem lehtë pastrues i derës

  Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

 • Klasa e efikasitetit energjetik - A

  Klasa e efikasitetit energjetik - A

  Tani pajisjet janë në dispozicion në A klasë të energjisë. Do të thotë konsum më i ulët i energjisë elektrike.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

618CE3.30HTa(W)

Shporet me qëndrim të lirë qeramike

 • Pastrim me avull

  Pastrim me avull

 • Receta në derë

  Receta në derë

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Shporet me qëndrim të lirë qeramike
 • Karakteristika

  • Lloji i furrës elektrik
  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
   i

   Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

  • Butona standard
 • Pajisje

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Ta programues
   i

   Kohëmatësit ju lejojnë të paravendosni kohën e përfundimit dhe ngrohjes. Tre butonat e kontrollit e bëjnë programuesin të lehtë për t’u përdorur.

  • Raft anësorë
  • Receta në derë
   i

   Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj - ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Dritë standard
  • Ndriçimi halogjen
  • Sirtar në rrota
  • Emajl lehtë pastrues
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Numri i enëve të gatimit: 2
  • Para-ngrohje e shpejtë (4 min.)
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
 • Zonat e nxehjes

  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW): 2 copë
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 21 cm (2.1 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.7 kW)
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 60 cm
  • Lartësi 85 cm
  • Gjerësia 60 cm
  • Kapaciteti i furrës 62 l
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngjyra Bardhë
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Fuqia totale 9,3 W
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,77 kWh
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Lloji i pllakës Qeramikë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?