• Pastrim me avull

  Pastrim me avull

  Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

  Me siguri të paktën një herë ti ose ndonjë nga të afërmit e tu është djegur duke prekur pa dashje xhamin e nxehtë të furrës. Duke pasur në shtëpi kuzhinën Amica, situatat e tilla nuk do të ndodhin. Dyert e furrave janë pajisur me 3 xhama që parandalojnë nxehjen e tepërt të xhamit të jashtëm. Garanto sigurinë në kuzhinë për të gjithë familjarët.

 • Receta në derë

  Receta në derë

  Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj - ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

 • Shkrirja

  Shkrirja

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

 • Sirtar në rrota

  Sirtar në rrota

  Sirtari nën furrë është i pajisur me rrota të lehtë për të lëvizur, duke e bërë atë një vend të mirë për ruajtjen e enëve të gatimit.

 • Klasa e efikasitetit energjetik - A

  Klasa e efikasitetit energjetik - A

  Tani pajisjet janë në dispozicion në A klasë të energjisë. Do të thotë konsum më i ulët i energjisë elektrike.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

618CE2.30H(W)

Shporet me qëndrim të lirë qeramike

 • Pastrim me avull

  Pastrim me avull

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

 • Receta në derë

  Receta në derë

Shporet me qëndrim të lirë qeramike
 • Karakteristika

  • Lloji i furrës elektrik
  • Para-ngrohje e shpejtë 150 në 4min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

 • Pajisje

  • Raft anësorë
  • Receta në derë
   i

   Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj - ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Sirtar në rrota
  • Xhami reflektues
  • Derë e ftohtë (3 xhama)
   i

   Me siguri të paktën një herë ti ose ndonjë nga të afërmit e tu është djegur duke prekur pa dashje xhamin e nxehtë të furrës. Duke pasur në shtëpi kuzhinën Amica, situatat e tilla nuk do të ndodhin. Dyert e furrave janë pajisur me 3 xhama që parandalojnë nxehjen e tepërt të xhamit të jashtëm. Garanto sigurinë në kuzhinë për të gjithë familjarët.

  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Numri i enëve të gatimit: 1
  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Supergrill
   i

   Dëshironi të keni një skarë të mirë në çdo kohë të vitit? Tani është e mundur me furrën Amica! Me funksionin Supergrill, mund të pjekni pjesë të mëdha të mishit, duke ditur se do të jenë delikate brenda dhe do të keni një lëkurë të shijshme.

 • Zonat e nxehjes

  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 21 cm (2.3 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.7 kW): 2 copë
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 85 cm
  • Gjerësia 60 cm
  • Thellesi 60 cm
  • Kapaciteti i furrës 62 l
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Supergrill 2000 W
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngjyra Bardhë
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Fuqia totale 9,1 W
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Lloji i pllakës Qeramikë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?