• Pastrim me avull

  Pastrim me avull

  Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

 • Receta në derë

  Receta në derë

  Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj - ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Shkrirja

  Shkrirja

  A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

 • Sistem lehtë pastrues i derës

  Sistem lehtë pastrues i derës

  Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

 • Klasa e efikasitetit energjetik - A

  Klasa e efikasitetit energjetik - A

  Tani pajisjet janë në dispozicion në A klasë të energjisë. Do të thotë konsum më i ulët i energjisë elektrike.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

618CE2.20EW

Shporet me qëndrim të lirë qeramike

 • Pastrim me avull

  Pastrim me avull

 • Receta në derë

  Receta në derë

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Shporet me qëndrim të lirë qeramike
 • Karakteristika

  • Lloji i furrës elektrik
  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
   i

   Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

  • Butona standard
 • Pajisje

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Raft anësorë
  • Receta në derë
   i

   Recetat në brendësi të derës së furrës janë një udhëzues praktik që është vendosur në majë të gishtave tuaj - ato përmbajnë informacion mbi llojin e pjatës, temperaturës, nivelit të raftit dhe kohës së pjekjes.

  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Dritë standard
  • Ndriçimi halogjen
  • Emajl lehtë pastrues
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Numri i enëve të gatimit: 1
  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Tepsi e rrafshët: 1
 • Zonat e nxehjes

  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW): 2 copë
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 21 cm (2.1 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.7 kW)
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 85 cm
  • Gjerësia 60 cm
  • Thellesi 60 cm
  • Kapaciteti i furrës 62 l
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Ngjyra Bardhë
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Fuqia totale 8,2 W
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,77 kWh
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Lloji i pllakës Qeramikë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?