i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

EHCX 933 600 E

Shporet montues

 • Butona Push-pull

  Butona Push-pull

 • Dritë standard

  Dritë standard

 • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75%

  Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75%

Shporet montues
 • Karakteristika

  • Butona Push-pull
   i

   Rrotullat elegante dhe ergonomike lejojnë mbajtjen e panelit të kontrollit në pastërti. Elementet e fshehura nuk ndoten. Nga sot paneli i kontrollit do të jetë jo vetëm funksional, por edhe i pastër.

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Lloji i furrës elektrik
  • Kohëmatësi
   i

   Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
   i

   Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

  • Xhami reflektues
 • Pajisje

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75%
  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Inox kundër-gjurmë
   i

   A jeni lodhur duke pastruar shenjat e gishtrinjëve apo shenja tjera nga paisja juaj? Ne kemi një zgjidhje! Pjesët e përparme të furrave Amica janë bërë nga fletë inoksi, dhe janë të mbuluara me një shtresë të veçantë, të butë, e cila parandalon grumbullimin e mbetjeve. Ju mund ta mbani furrën pa pasur nevojën e pastrimit të shpeshtë.

  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Dritë standard
  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Numri i enëve të gatimit: 1
  • Raftet anësore
  • Tb programues
  • Tepsi e rrafshët: 1
 • Zonat e nxehjes

  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.8 kW)
  • Zona e nxehtësisë së dyfishtë HiLight 12/18 cm (0.7 / 1.7 kW)
   i

   Dimensionet: 12/18 cm Fuqia: 0.7 / 1.7 kW Pllakat qeramike janë të pajisura me zona të gatimit me diametër të dyfishtë dhe të trefishtë. Falë kësaj, është e mundur për të arritur rezultate të përsosura gatimi pavarësisht nga madhësia e enës.

  • Zona ovale e nxehtësisë HiLight 14/14 x 25 cm (1.1 / 2 kW)
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Pesha neto 48,1 kg
  • Fuqia totale 10,2 W
  • Lloji i fundeve Kornizë çeliku
  • Kontrollet Butonat
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Gjatësia e pllakës 7,8 cm
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Gjerësia e pllakës 67 cm
  • Thellësia e pllakës 70 cm
  • Ngjyra e pllakës Zezë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,83 kWh
  • Ngjyra Inox
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Klasa e efikasitetit energjetik A
  • Lloji i pllakës Qeramikë
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Lidhja e energjisë 400 V 3N, aftësia për t'u lidhur me 230 V
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?