i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED87389BA+ Q-TYPE STEAM

Furrë montuese

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

 • Dorezë e ndriçuar

  Dorezë e ndriçuar

 • FullSteam

  FullSteam

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i programeve të përdoruesit: 10
  • Numri i programeve të avullit: 10
  • Numri i funksioneve të furrës: 12
  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 25
  • Lloji i furrës elektrik me avull
  • FullSteam
 • Pajisje

  • Derë e ftohtë (3 xhama)
   i

   A keni djegur ndonjëherë duart duke prekur aksidentalisht derën e nxehtë të furrës? Me një furrë Amica në shtëpinë tuaj, kjo nuk do të ndodhë përsëri. Dera e furrës është e pajisur me 3 xhama - xhami i brendshëm reflekton nxehtësinë, duke mos lejuar që paneli i jashtëm të jetë tepër i ngrohtë. Ofron siguri në kuzhinë për të gjithë anëtarët e familjes suaj.

  • Shtresa katalitike
   i

   Jeni lodhur duke pastruar furrën tuaj? Ne kemi një rrugëdalje! Furrat Amica kanë panele speciale drejtkëndore që tërheqin grimcat e mbeturinave në shtresën e tyre me pore. Për të pastruar panelet, vetëm vendosni furrën në 250 ⁰C për një orë. Kjo zgjidhje ju jep kënaqësi të pastër dhe komoditet të plotë.

  • Dorezë e ndriçuar
   i

   Mysafirët janë vonë dhe vakti është duke u ftohur ... Tani, me nxehtësinë që mbahet në furrë pas gatimit, ju mund ta mbani brenda vaktin dhe të prisni për të vonuarit. Një dorezë me ndriçim elegant ju tregon se sa e nxehtë është brendësia e furrës. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon për të shmangur djegien. Me stil, shije dhe siguri.

  • Sonda e temperaturës
   i

   Të gjithë neve na është dashur të presim ose shpojmë vaktin shumë herë gjatë gjithë gatimit për të siguruar që të gatuhet mirë. Me sondën e Temperaturës, nuk keni pse ta bëni atë kurrë. Thjesht vendoseni sondën në vakt dhe vendosni temperaturën e dëshiruar në programues. Sonda e temperaturës është veçanërisht e dobishme për gatimin e mishit. Nuk ka asnjë rrezik të digjni ushqimin nga jashtë ose të mos pjeket mjaftueshëm nga brenda!

  • Raft anësorë
  • Wi-Fi
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Lloji i përparëm 3 xhama të derës
  • Bllokues i ekranit
  • Ekran grafik TFT 4,3" me asistentin e gatimit (Tv)
  • Konteineri i ujit
  • Lloji i përparëm Material Mat
  • Ndriçimi i dyfishtë anësor me halogjen
  • Numri i enëve të gatimit: 2
  • OpenUp! ™ - Hapja automatike e derës
  • Qarkullimi i ajrit të nxehtë
   i

   Një ngrohës rrethore ndodhet rreth ventilatorit. Funksioni i ri HotAir siguron shpërndarje të përmirësuar të nxehtësisë dhe qarkullimin e vazhdueshëm të ajrit, duke eliminuar pikat e nxehta.

  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi që nuk ndotet
  • Xhami reflektues
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 57,5 cm
  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Pesha neto 48,1 kg
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Ngjyra I zi mat
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,71 kWh
  • Thellësia e dollapit 56 cm
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?