i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED57589BA+ Q-TYPE PYRO

Furrë montuese

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

 • Dorezë e ndriçuar

  Dorezë e ndriçuar

 • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP

  Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 12
  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 19
  • Lloji i furrës elektrik
  • Katalizatori i aromave
   i

   Merr frymë lirshëm! Ajri i pastër dhe pa aroma do të mbushë kuzhinën tënde dhe do ta bëjë më të këndshëm përdorimin e furrës! Në oxhakun e saj është i vendosur katalizatori i aromës, në të cilin molekulat e yndyrës dhe papastërtive digjen vazhdimisht në temperaturën e lartë gjatë skuqjes ose pjekjes, gjë që parandalon daljen e tyre jashtë. Prandaj, në vend të erës së pakëndshme të djegies apo yndyrës, në ajër mbetet aroma e pastërtisë. Në ajër nuk ka yndyrë, pra nuk përfundon as në mobilie ose perde dhe ky është një avantazh shtesë, sepse s’ka nevojë për pastrim.

 • Pajisje

  • Derë e ftohtë (3 xhama)
   i

   A keni djegur ndonjëherë duart duke prekur aksidentalisht derën e nxehtë të furrës? Me një furrë Amica në shtëpinë tuaj, kjo nuk do të ndodhë përsëri. Dera e furrës është e pajisur me 3 xhama - xhami i brendshëm reflekton nxehtësinë, duke mos lejuar që paneli i jashtëm të jetë tepër i ngrohtë. Ofron siguri në kuzhinë për të gjithë anëtarët e familjes suaj.

  • Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik
   i

   Pastrimi i furrës së ndotur është i lodhshëm dhe kërkon shumë kohë. Tani mund ta harroni atë! Vetë-pastrimi është një metodë pa detergjent e pastrimit të furrës e cila është automatike, efektive dhe plotësisht e sigurt, falë veçorive të veçanta të mbrojtjes së dyerve. Furra nxehet në 480⁰C duke eliminuar të gjitha njollat, përfshirë edhe njollat e ashpra të yndyrës. Duke përdorur pastrim pirolitik mund të shmangni pastrimin e furrës me dorë. Ju nuk duhet të shpenzoni një qindarkë për pastrimin e produkteve dhe kurseni kohë të çmuar.

  • Dorezë e ndriçuar
   i

   Mysafirët janë vonë dhe vakti është duke u ftohur ... Tani, me nxehtësinë që mbahet në furrë pas gatimit, ju mund ta mbani brenda vaktin dhe të prisni për të vonuarit. Një dorezë me ndriçim elegant ju tregon se sa e nxehtë është brendësia e furrës. Ndriçimi ndizet gjatë gatimit dhe fiket vetëm pasi temperatura të bjerë nën 40⁰C. Kjo gjithashtu ju ndihmon për të shmangur djegien. Me stil, shije dhe siguri.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP: 2
  • Raft anësorë
  • Wi-Fi
  • Receta në derë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Bllokues i ekranit
  • Ekran LED me programe të paracaktuara (Tc)
  • Lloji i përparëm Lloji i derës së përparme me 4 xhama
  • Lloji i përparëm Material Mat
  • Ndriçimi i dyfishtë anësor me halogjen
  • Numri i enëve të gatimit: 2
  • OpenUp! ™ - Hapja automatike e derës
  • Qarkullimi i ajrit të nxehtë
   i

   Një ngrohës rrethore ndodhet rreth ventilatorit. Funksioni i ri HotAir siguron shpërndarje të përmirësuar të nxehtësisë dhe qarkullimin e vazhdueshëm të ajrit, duke eliminuar pikat e nxehta.

  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi që nuk ndotet
  • Xhami reflektues
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Pesha neto 48,1 kg
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,71 kWh
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Ngjyra I zi mat
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?