i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED57529X X-TYPE PYRO

Furrë montuese

 • Derë e ftohtë (3 xhama)

  Derë e ftohtë (3 xhama)

 • Dritë standard

  Dritë standard

 • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP

  Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 12
  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 19
  • Lloji i furrës elektrik
  • Katalizatori i aromave
   i

   Merr frymë lirshëm! Ajri i pastër dhe pa aroma do të mbushë kuzhinën tënde dhe do ta bëjë më të këndshëm përdorimin e furrës! Në oxhakun e saj është i vendosur katalizatori i aromës, në të cilin molekulat e yndyrës dhe papastërtive digjen vazhdimisht në temperaturën e lartë gjatë skuqjes ose pjekjes, gjë që parandalon daljen e tyre jashtë. Prandaj, në vend të erës së pakëndshme të djegies apo yndyrës, në ajër mbetet aroma e pastërtisë. Në ajër nuk ka yndyrë, pra nuk përfundon as në mobilie ose perde dhe ky është një avantazh shtesë, sepse s’ka nevojë për pastrim.

 • Pajisje

  • Derë e ftohtë (3 xhama)
   i

   A keni djegur ndonjëherë duart duke prekur aksidentalisht derën e nxehtë të furrës? Me një furrë Amica në shtëpinë tuaj, kjo nuk do të ndodhë përsëri. Dera e furrës është e pajisur me 3 xhama - xhami i brendshëm reflekton nxehtësinë, duke mos lejuar që paneli i jashtëm të jetë tepër i ngrohtë. Ofron siguri në kuzhinë për të gjithë anëtarët e familjes suaj.

  • Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik
   i

   Pastrimi i furrës së ndotur është i lodhshëm dhe kërkon shumë kohë. Tani mund ta harroni atë! Vetë-pastrimi është një metodë pa detergjent e pastrimit të furrës e cila është automatike, efektive dhe plotësisht e sigurt, falë veçorive të veçanta të mbrojtjes së dyerve. Furra nxehet në 480⁰C duke eliminuar të gjitha njollat, përfshirë edhe njollat e ashpra të yndyrës. Duke përdorur pastrim pirolitik mund të shmangni pastrimin e furrës me dorë. Ju nuk duhet të shpenzoni një qindarkë për pastrimin e produkteve dhe kurseni kohë të çmuar.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP: 1
  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Inox kundër-gjurmë
   i

   A jeni lodhur duke pastruar shenjat e gishtrinjëve apo shenja tjera nga paisja juaj? Ne kemi një zgjidhje! Pjesët e përparme të furrave Amica janë bërë nga fletë inoksi, dhe janë të mbuluara me një shtresë të veçantë, të butë, e cila parandalon grumbullimin e mbetjeve. Ju mund ta mbani furrën pa pasur nevojën e pastrimit të shpeshtë.

  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Bllokues i ekranit
  • Dritë standard
  • Ekran LED me programe të paracaktuara (Tc)
  • Lloji i përparëm Lloji i derës së përparme me 4 xhama
  • Mbyllje e butë
   i

   Funksioni Soft Close për mbylljen e butë të derës së furrës shton një ndjenjë të cilësisë në funksionimin e kësaj pajisjeje. Ofron më shumë kontroll kur hapet dhe mbyllet dera e furrës duke përmirësuar përvojën e përdoruesit.

  • Qarkullimi i ajrit të nxehtë
   i

   Një ngrohës rrethore ndodhet rreth ventilatorit. Funksioni i ri HotAir siguron shpërndarje të përmirësuar të nxehtësisë dhe qarkullimin e vazhdueshëm të ajrit, duke eliminuar pikat e nxehta.

  • Raftet anësore
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi që nuk ndotet
  • Xhami reflektues
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Thellesi 57,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Pesha neto 50,3 kg
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,71 kWh
  • Ngjyra Inox
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?