i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED57527B X-TYPE PYRO

Furrë montuese

 • Child Lock

  Child Lock

 • Cool front 35°C

  Cool front 35°C

 • Dritë e butë

  Dritë e butë

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Kontrolli i sensorit
  • Nxehja për 4 min.
   i

   A jeni në një nxitim të vazhdueshëm dhe nuk keni kohë për asgjë? Ky funksion ju jep mundësinë për të ngrohur shpejt furrën në temperaturën tuaj të dëshiruar. Duke aktivizuar nxemësin unazë dhe të poshtme, ose supergrill-in me ventilator, duke përdor fuqinë e plotë të furrës për të ngrohur shpejt furrën.

  • Numri i funksioneve të furrës: 12
  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 19
  • Lloji i furrës elektrik
  • Katalizatori i aromave
   i

   Merr frymë lirshëm! Ajri i pastër dhe pa aroma do të mbushë kuzhinën tënde dhe do ta bëjë më të këndshëm përdorimin e furrës! Në oxhakun e saj është i vendosur katalizatori i aromës, në të cilin molekulat e yndyrës dhe papastërtive digjen vazhdimisht në temperaturën e lartë gjatë skuqjes ose pjekjes, gjë që parandalon daljen e tyre jashtë. Prandaj, në vend të erës së pakëndshme të djegies apo yndyrës, në ajër mbetet aroma e pastërtisë. Në ajër nuk ka yndyrë, pra nuk përfundon as në mobilie ose perde dhe ky është një avantazh shtesë, sepse s’ka nevojë për pastrim.

 • Pajisje

  • Cool front 35°C
   i

   Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

  • Vetë-pastrimi: pastrim pirolitik
   i

   Pastrimi i furrës së ndotur është i lodhshëm dhe kërkon shumë kohë. Tani mund ta harroni atë! Vetë-pastrimi është një metodë pa detergjent e pastrimit të furrës e cila është automatike, efektive dhe plotësisht e sigurt, falë veçorive të veçanta të mbrojtjes së dyerve. Furra nxehet në 480⁰C duke eliminuar të gjitha njollat, përfshirë edhe njollat e ashpra të yndyrës. Duke përdorur pastrim pirolitik mund të shmangni pastrimin e furrës me dorë. Ju nuk duhet të shpenzoni një qindarkë për pastrimin e produkteve dhe kurseni kohë të çmuar.

  • Pastrim me avull
   i

   Falë strukturës super të lëmuar të emajlit, pastrimi është i shpejtë, i lehtë dhe efikas. Derdhni vetëm gjysmë litër ujë në enë për pjekje, vendoseni në furrë, vendosni temperaturën në 50°C, mënyrën konvencionale dhe kohën deri në 30 min ose derdhni ujë dhe aktivizoni funksionin Clean në ekran. Sapo avulli ka depërtuar dhe zbutur pjesët e ndotura të murit të furrës, ju mund të fshini të gjitha me një leckë të lagur ose sfungjer për të marrë një sipërfaqe me shkëlqim dhe pa ndotje.

  • Guida teleskopike Guida teleskopike me zgjatje 75% me funksionin STOP
  • Raft anësorë
  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Shkrirja
   i

   A keni nevojë të përgatitni një vakt, por mishi është i ngrirë? Nuk ka problem! Vendoseni në furrë dhe aktivizoni funksionin e Shkrirjes. Mishi do të jetë i gatshëm në një çast dhe ju mund të shijoni shijen.

  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Dritë e butë
  • Dritë standard
  • Emajl lehtë pastrues
  • Funksioni eko
  • Lloji i përparëm Lloji i derës së përparme me 4 xhama
  • Mbyllje e butë
   i

   Funksioni Soft Close për mbylljen e butë të derës së furrës shton një ndjenjë të cilësisë në funksionimin e kësaj pajisjeje. Ofron më shumë kontroll kur hapet dhe mbyllet dera e furrës duke përmirësuar përvojën e përdoruesit.

  • Ngrohja me ndihmën e ventilatorit
  • Raftet anësore
  • Tc programues
  • Tepsi e rrafshët: 1
  • Tepsi e thellë: 1
  • Tepsi që nuk ndotet
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 57,5 cm
  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Pesha neto 50,3 kg
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Lartësia e dollapit 59,5 cm
  • Ngjyra Zezë
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 56 cm
  • Konsumi i energjisë për mënyrën konvencionale 0,99 kWh
  • Ngjyra e zgavrës Zezë
  • Konsumi i energjisë për mënyrën e ventilatorit 0,71 kWh
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?