i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

ED57369XA+ X-TYPE STEAM

Furrë montuese

 • Amica BakingPro System™

  Amica BakingPro System™

 • Cool front 35°C

  Cool front 35°C

 • Diapazonin e gjerë të temperaturave

  Diapazonin e gjerë të temperaturave

Furrë montuese
 • Karakteristika

  • Numri i funksioneve të furrës: 11
  • Numri i programeve të paracaktuara të pjekjes: 19
  • Numri i programeve të avullit: 9
  • Amica BakingPro System™
  • Lloji i furrës elektrik
  • FullSteam
  • Nxehja për 3 min.
  • Pjekja e barabartë në disa nivele
 • Pajisje

  • Cool front 35°C
   i

   Përdorimi i konstruksionit të ri të ventilatorit lejon thithjen e ajrit të nxehtë jo vetëm nga dhoma e furrës, por edhe nga 3 xhamat e derës së furrës, gjë që mundëson arritjen e temperaturës së sigurt për përdoruesin në pjesën e përparme të furrës.

  • Shtresa katalitike
   i

   Jeni lodhur duke pastruar furrën tuaj? Ne kemi një rrugëdalje! Furrat Amica kanë panele speciale drejtkëndore që tërheqin grimcat e mbeturinave në shtresën e tyre me pore. Për të pastruar panelet, vetëm vendosni furrën në 250 ⁰C për një orë. Kjo zgjidhje ju jep kënaqësi të pastër dhe komoditet të plotë.

  • Raft anësorë
  • Receta në derë
  • Inox kundër-gjurmë
   i

   A jeni lodhur duke pastruar shenjat e gishtrinjëve apo shenja tjera nga paisja juaj? Ne kemi një zgjidhje! Pjesët e përparme të furrave Amica janë bërë nga fletë inoksi, dhe janë të mbuluara me një shtresë të veçantë, të butë, e cila parandalon grumbullimin e mbetjeve. Ju mund ta mbani furrën pa pasur nevojën e pastrimit të shpeshtë.

  • Sistem lehtë pastrues i derës
   i

   Me këtë dizajn të ri, xhamat largohen lehtësisht nga dera pa nevojën për të hequr të gjithë derën. Përdorimi i dy kapëseve në krye të derës do të thotë se nuk ka nevojë për ndonjë mjet shtesë dhe ju mund ta bëni vetë atë. Kjo ju mundëson të mbani lehtë pastërtinë e xhamit tuaj të furrës.

  • Bllokues i hapjes së derës së furrës
  • Diapazoni i gjerë i temperaturave: 30°C - 280°C
  • Listela e sipërme e derës e mbyllur
  • Ndriçimi i dyfishtë anësor me halogjen
  • Numri i enëve të gatimit: 2
  • Raftet anësore
  • Tcp programues
  • Xhami i tejdukshëm
  • Xhami reflektues
 • Të dhënat teknike

  • Thellesi 57,5 cm
  • Lartësi 59,5 cm
  • Gjerësia 59,5 cm
  • Kapaciteti i furrës 77 l
  • Ngrohësi lartë 900 W
  • Ngrohës i poshtëm 1100 W
  • Ngrohës unazë 2100 W
  • Fuqia totale 3,6 W
  • Ngjyra Inox
  • Klasa e efikasitetit energjetik A+
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?