PH6211PT

Pllakë qeramike

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

 • Child Lock

  Child Lock

Të dhënat teknike

Karakteristika

Treguesi i nxehtësisë së mbetur Child Lock Mirëmbajtësi i nxehtësisë
Kohëmatësi Kohëmatësi 9 nivele të fuqisë
Paneli i kontrollit përpara

Zonat e nxehjes

 • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW)
 • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.8 kW)
 • Zona e nxehtësisë së dyfishtë HiLight 12/21 cm (0.75 / 2.2 kW)
 • Zonë e zgjatur e nxehtësisë HiLight 17/17 x 26.5 cm (1.4/2.2 kW)

Të dhënat teknike

Lartësi 5 cm Gjerësia 57,6 cm Thellesi 51,8 cm
Fuqia totale 7,4 W Sipërfaqja e pllakës xham Kontrollet Kontrolli i sensorit
Lloji i pllakës Qeramikë Ngjyra e pllakës Zezë Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
Lloji i fundeve Fillimi i lakuar Gjerësia e dollapit 56 cm Thellësia e dollapit 49 cm

Treguesi i nxehtësisë së mbetur Treguesi i nxehtësisë së mbetur

Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

Kohëmatësi Kohëmatësi

Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

Shërbim dhe mbështetje

!FOOTER_TEXT - PHONE

Amica 2021