• Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

  Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

i
Materialet grafike në përshkrimin e produktit, të tilla si imazhet dhe videot, tregojnë se si funksionon një funksion i caktuar dhe nuk mund të përfaqësojë saktësisht se si funksionon një model specifik.

PH6211PT

Pllakë qeramike

 • Treguesi i nxehtësisë së mbetur

  Treguesi i nxehtësisë së mbetur

 • Kohëmatësi

  Kohëmatësi

 • Child Lock

  Child Lock

Pllakë qeramike
 • Karakteristika

  • Treguesi i nxehtësisë së mbetur
   i

   Treguesi i nxehtësisë së mbetur ju njofton se zona e ngrohjes është ende e nxehtë edhe pse është fikur. Ky funksion ju lejon të gatuani në mënyrë të sigurt dhe të parandaloni aksidentet.

  • Child Lock
   i

   Parandalon që fëmijët të mos startojnë pajisjen, që do të thotë që ju dhe familja juaj mund të shmangni djegien. Child Lock gjithashtu parandalon fëmijët që të ndryshojnë parametrat gjatë përdorimit të pajisjes.

  • Mirëmbajtësi i nxehtësisë
  • Kohëmatësi
   i

   Ky funksion ju lejon të vendosni kohën e gatimit (maksimumi 99 minuta) për secilën zonë të veçantë të pllakës tuaj, gjë që e bën më të lehtë se kurrë të përgatisni disa pjata në të njëjtën kohë. Kur koha mbaron, zona fiket dhe ju njofton me një sinjal zanor.

  • Kohëmatësi
  • 9 nivele të fuqisë
  • Paneli i kontrollit përpara
 • Zonat e nxehjes

  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 14.5 cm (1.2 kW)
  • Zona e vetme e nxehtësisë HiLight 18 cm (1.8 kW)
  • Zona e nxehtësisë së dyfishtë HiLight 12/21 cm (0.75 / 2.2 kW)
  • Zonë e zgjatur e nxehtësisë HiLight 17/17 x 26.5 cm (1.4/2.2 kW)
 • Të dhënat teknike

  • Lartësi 5 cm
  • Gjerësia 57,6 cm
  • Thellesi 51,8 cm
  • Fuqia totale 7,4 W
  • Sipërfaqja e pllakës xham
  • Kontrollet Kontrolli i sensorit
  • Lloji i pllakës Qeramikë
  • Ngjyra e pllakës Zezë
  • Numri i zonave të ngrohjes 4 copë
  • Lloji i fundeve Fillimi i lakuar
  • Gjerësia e dollapit 56 cm
  • Thellësia e dollapit 49 cm
Ju nevojitet ndihmë për këtë produkt?